VESTA - ”Just niin klassista Vestaa”

  • Konsertti
  • 19:00
  • Savoy-teatteri, Helsinki

Kotimaisen popin suunnannäyttäjänä paikkansa asemoinut Vesta esiintyy Helsingin Savoy-teatterissa perjantaina 24. marraskuuta. ”Just niin klassista Vestaa” -nimeä kantavassa konsertti on valovoimaisen artistin syksyn ainoa konsertti. Ainutlaatuisen tapahtuman lipunmyynti käynnistyy Lippu.fissa torstaina 19. lokakuuta klo 9.

Ajatus Savoyn keikasta on elänyt Vestan mielessä jo pitkään: ”Tämä ilta kulkee tekstit, sävellys ja tunne edellä. Uudet sovitukset upeiden soittajien kanssa lupaa riisuttua ja herkkää, Just niin klassista Vestaa”.

Lahjakkaan musiikintekijän debyytin ”Lohtulauseita” (2018) suosion siivittämänä modernin suomipopin ykköskaartiin kohonnut Vesta tunnetaan valovoimaisena ja vangitsevana esiintyjänä, joka ei pelkää tarttua musiikissaan vaikeisiinkaan aiheisiin ja ottaa kantaa. Vuonna 2019 Emma-gaalassa Vuoden tulokas -palkinnon ansainneen artistin viimeisin julkaisu on vuonna 2022 ilmestynyt ”Uskon tulevaan”, joka otti vahvasti kantaa muun muassa ilmastokriisiin ja luontokatoon suuria tunteita unohtamatta.

Kesto n. 75 min, ei väliaikaa

Permanto K18 anniskelualue. Parveke S, ei anniskelua

Osallistujia 1
Viralliset sivut
Sijainti
Savoy-teatteri, Helsinki
Hintatiedot
48,50 € – 0,00 €
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!

Osallistujat

Huom! Deitti.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.