Murha kahdelle

Taidokas sekoitus musiikkia, sekasortoa ja klassista murhamysteeriä!

Vauhdikas musikaali Murha kahdelle (Murder for Two) yhdistää musiikkikomedian huimapäiseen murhamysteeriin. Tässä hulvattomassa esityksessä lavalla nähdään kaksi näyttelijää, joista toinen tutkii rikosta, toinen on kaikki 11 epäiltyä ja kaiken tämän lisäksi, molemmat soittavat pianoa!

Kun kuuluisa kirjailija Arthur Whitney ammutaan syntymäpäiväjuhlissaan, on maailman parhaiden etsivien ratkaistava tapaus. Ainoa ongelma on, että he kaikki ovat poissa kaupungista. Tässä kohtaa kuvaan astuu paikallispoliisi Marcus Moscowicz, joka haaveilee suuremmista saappaista. Todistaakseen omat kykynsä, Marcuksen on ratkaistava tapaus ennen varsinaisen etsivän saapumista. Kello käy ja epäilykset kasvavat, mutta keneen ne lopulta kohdistuvat?

Hauska ja palkittu Off-Broadway-musikaali Murha kahdelle (Murder for Two) saa ensi-iltansa 8.11.2023 Musiikkiteatteri Kapsäkin ja Linnateatterin yhteistuotantona. Musikaali on kiitetyn Anastasia-musikaalin (Tampereen teatteri) koreografi Chris Whittakerin debyyttiohjaus Suomessa.

Esitykset Musiikkiteatteri Kapsäkissä 8.11.2023-14.12.2023. Kevätkaudella 2024 esitykset jatkuvat Linnateatterissa Turussa.

Lavalla itsensä likoon laittavat monipuoliset ja taitavat näyttelijät Joel Mäkinen ja Juha Pulli.

Käsikirjoitus: Kellen Blair ja Joe Kinosian
Musiikki: Joe Kinosian
Laulujen sanat: Kellen Blair
Suomennos: Hanna Kaila
Ohjaaja: Chris Whittaker
Äänisuunnittelija: Max Marshall
Valosuunnittelja: Esa Näykki
Pukusuunnittelija: Riitta Röpelinen
Rooleissa: Joel Mäkinen ja Juha Pulli

Osallistujia 0
Viralliset sivut
Sijainti
Musiikkiteatteri Kapsäkki, Helsinki
Hintatiedot
24,00 € – 42,00 €

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Tapahtuman osallistujat

Tapahtumassa ei ole vielä osallistujia. Ole ensimmäinen!

Huom! Deitti.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.