IRINA & KNIPI: TULKOON JOULU -KONSERTTI

  • Konsertti
  • 19:00
  • Kallion kirkko, Helsinki

Irina ja Knipi avaavat joulukuun konsertoimalla Kallion Kirkossa Helsingissä perjantaina 1. joulukuuta. Tulkoon joulu -konsertilla artistit tarjoavat tunnelmallisen tavan ryhtyä joulunodotukseen. Konsertissa molemmat artistit esittävät omaa tuotantoaan ja lisäksi ainakin Irina on luvannut versioida muutamia tunnettuja joululauluja.

Irina on monipuolisella tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen popin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki albumit ovat yltäneet platinakantaan. Hän on myös yksi ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Keväällä 2022 hän saavutti 1000 keikan merkkipaalun ja palkittiin tästä saavutuksesta kultaisella mikrofonilla.

Lokakuussa 2023 Irina tekee kauan odotetun konserttikiertueen.

Irina on myös jälleen mukana suositussa Ylen Elämäni biisi -sarjan viidennellä tuotantokaudella.

Neljällä Emmalla palkittu laulaja-lauluntekijä Knipi julkaisi toisen sooloalbuminsa Valoilmiöitä keväällä 2022. Egotripin perustajajäsenenä tunnettu Knipi on jättänyt vahvan jälkensä suomalaiseen pop-musiikkiin jo 90-luvulta lähtien. Hän on palkittu säveltäjä, joka on tehnyt hittejä lukuisille suomalaisille artisteille, myös Irinalle.

Ovet auki klo 18.00. Konsertti alkaa klo 19.00 ja kestää noin 60 -75min.

Osallistujia 0
Viralliset sivut
Sijainti
Kallion kirkko, Läntinen Papinkatu 1, Helsinki
Hintatiedot
45,00 € – 0,00 €
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!

Osallistujat

Tapahtumassa ei ole vielä osallistujia. Ole ensimmäinen!

Huom! Deitti.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.