Turun Kirjamessut

Suomen vanhin kirjallisuuden messutapahtuma juhlistaa lukemista kovatasoisella ohjelmalla ja väkevillä yhteiskunnallisilla keskusteluilla. Kysymme muun muassa, millaisilla sanoilla maailmaan vaikutetaan ja politiikasta puhutaan. Mitä tekoäly oppii meiltä? Entä onko taiteella itseisarvo? Keskustelemassa on iso joukko aikamme ajattelijoita Sixten Korkmanista Riina Tanskaseen ja Risto Isomäestä Merete Mazzarellaan. Tapaamme myös presidenttiehdokkaita, kansainvälisiä kirjailijavieraita ja goottirockin legendoja. Ensimmäistä kertaa Turun Kirjamessuilla julkistetaan myös Tanssiva karhu- ja Kääntäjäkarhu-runouspalkintojen ehdokkaat.

Messujen teemana on tänä vuonna tanssi. Tanssi rytmittyy messuohjelmaan niin tanssiesityksinä kuin keskustelun aiheenakin. Avajaisissa esiintyy upean uran tehnyt tanssija Minna Tervamäki, ja messulavoille nousee esimerkiksi monta Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tähteä. Mukana on myös useita paikallisia tanssiryhmiä. Turkulainen Tanssiteatteri ERI tuo messuille ”Elementit”-nimisen esityksen.

Kirjasome tulee olemaan entistä näkyvämmin esillä Turun Kirjamessuilla. Kirjallisuudesta ja lukemisesta käydään vilkasta keskustelua sosiaalisessa mediassa, ja esimerkiksi kirjagramista eli Instagramin kirjallisuusyhteisöstä on tullut yhä tärkeämpi kirjallisuuskentän toimija.

Osallistujia 2
Viralliset sivut
Sijainti
Turun Messukeskus, Turku
Hintatiedot
7,00 € – 24,00 €

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Tapahtuman osallistujat

Huom! Deitti.net ei vastaa tapahtumatietojen mahdollisista virheistä. Tarkista tapahtuman ajantasaiset tiedot aina tapahtuman/järjestäjän omilta sivuilta.