JessiH

Enpä olis ikinä uskonut että löytäisin ketään elämänkumppaaniksi ja kaikesta vähiten tämän Cityn Deitti.netin kautta!

Löysin vahingossa tänne City.fi:n sivulle ekan kerran 30.6.2006, ja näin että täältäkin löytyy deittipalvelu. Olin edelleen sinkku mutta halusin löytää itselleni naisen elämänkumppaaniksi. Päätin huvin vuoksi kokeilla hakua jos löytyisi jotain ilmoituksia... Ja sieltä tuli 5 eri ilmoitusta jossa eka kolahti niin kovaa että oli pakko kokeilla onneani heti - en edes katsonut läpi muita ilmoituksia! :)

Olin varovasti innostunut mutten kyllä uskonut että hän vastaisi takaisin mutta ihme kyllä myöhemmin illalla tuli se vastaus... Ja kiinnostukseni kasvoi räjähdysmäisesti kun sain tietää vielä vähän enemmän... Siitä asti oltiin lähes erottamattomia, vaikkemme olleet tavanneet niin sähköpostin ja mesen kautta jatkoimme tutustumista sekä tekstiviestitse.

Monien mutkien jälkeen saatiin aikaan ekat treffit Syyskuussa. Hän vei kyllä jalat alta heti! ;) Ei ole koskaan aikaisemmin kolahtanut niin lujaa muhun, olin aivan onneni kukkuloilla ja me molemmat myönsimme, että tuntui siltä kun olisimme tunteneet jo vuosia vaikka oli menny vain 4 h...

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Nyt olemme seurustelleet yli kaksi kuukautta ja eka joulumme on edessä. Kesti aikaansa ennen kun uskalsimme uskoa ja luottaa toisiimme kun niin paljon pettymyksiä ollut aikaisemmin. Nyt rakastamme toisiamme avoimesti ja tulevaisuudensuunnitelmia ja haaveitakin löytyy. <3

Sydämelliset Kiitokset Deitti.netille, että sain täältä löytää rakkaani! Vinkki sinkuille että täältä VOI todellakin löytää jonkun!

  • JessiH, 31 v nainen
  • Etsi naista
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!