KeijuRinsessa

Haluan ensinnäkin kiittää kaikkia niitä ihania miehiä, jotka minulle vastasivat. Oli monia ihania viewstejä enkä edes millään kerennyt vastaamaan kaikkiin.

Kaikki alkoi siitä, että vastasin itseäni muutaman vuoden nuoremman miehen viestiin. Mies ei vastannut minulle kuitenkaan takaisin, ja ajattelin, että kyseessä olisi mitä todennäköisiimin se, että hänelle oli jo joku loistava neito vastannut tai sitten olin liian vanha hänelle. Katselin kuitenkin meiliäni useasti, koska hänen viestinsä oli tosissaan kolahtanut minuun.

Lopulta uskoin, ettei mitään asialle voi ja päätin, että jätän ihan oman ilmoituksen. Minulle sitten vastasi todella moni mies ja yhden kanssa kävinkin ulkona, mutta ei kolahtanut. Sitten: mies lähetti minulle viestin, jonka aloitti kysymällä olenko minä minä se ihana nainen, joka oli hänelle kerran vastannut. Hän ei ollut onnistunut vastaamaan ilmoittamaani osoitteeseen, ja oli sen jälkeen yrittänyt etsiä minua, koska oli ihastunut vastausviestiini.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

No niin, seurasi ensitreffit, joiden jälkeen en pystynyt suurin piirtein hengittämään. Normaalielämäni hävisi kokonaan. Olin viikon täysin huumassa. Olen toki yhä, mutta pystyn tekemään jo perusasioita. Sanoin viime viikonloppuna hänelle, että vaikka tapaamisestamme on vain kuukausi, minusta koskaan ole tuntunut näin rakastetulta. Ja minulla on ollut kuitenkin ihan pitkiäkin suhteita.

Enpä olisi ihan heti uskonut, mutta tämä palvelu toi luokseni maailman upeimman miehen.

  • Kirjoittanut KeijuRinsessa, 22 v nainen etsi miestä

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa tarina ja kysy: