onna7

Jätin ilmoituksen deitti.netiin toiveenani löytää itselleni uusi elämänkumppani sen jälkeen, kun edellinen suhteeni kariutui lähes 4 vuoden seurustelun jälkeen.

Ilmoitukseni poikikin noin tusinan verran vastauksia, ja näistä tapasin noin kolme varteenotettavimpaa ehdokasta. Heistä ei kukaan kuitenkaan onnistunut sytyttämään minussa sitä suhteeseen riittävää kipinää, kunnes sain vastauksen eräältä Lahdessa asuvalta mieheltä (itse vaikutin pääasiassa pk-seudulla).

Sovimme, että matkustan Lahteen häntä tapaamaan, ja perhosia vatsassani me sitten kohtasimme. Kävimme jäätelöllä ja pizzalla ja hän ajelutti minua autollaan ympäri keskustaa. Hän kertoi, että tyttöystävän löytäminen Lahdesta tuntui olevan jokseenkin mahdoton tehtävä hänenlaiselleen tavalliselle ihmiselle, kun lahtelaiset naiset kuuleman mukaan hakivat enemmän sellaisia adonis-tyylisiä wannabe-kuuluisuuksia.

Kun lähtöni hetki sitten illalla koitti, hän kysyi juna-asemalla josko päättäisimme tapaamisemme halaukseen tai kättelyyn. Tottakai me halasimme!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olemme nyt seurustelleet 7.5.2004 saakka ja olemme todella rakastuneita, toivomme molemmat olevamme koko loppuelämämme yhdessä. Hänestä löysin samankaltaisen, iloisen ja rehellisen tavallisen ihmisen, joka uskaltaa rakastaa ja myös kertoa sen joka päivä.

En voisi olla onnellisempi kenenkään muun kanssa!

  • Kirjoittanut onna7, 21 v nainen etsi miestä

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa tarina ja kysy: