Mussu

Noin pari vuotta sitten istuin onnellisen tietätämättömänä kesätyöpaikassani surffaillen internetissä ja soitellen kaverilleni. Kaverini kehotti käymään Deitti.netissä nauramassa säälittäville tapauksille jotka etsivät netistä seuraa.

Eikun tuumasta toimeen, ilmoituksia selaillessa tuli hullu idea, soitto kaverille ja veto pystyyn: kumpikin tekee oman ilmon nettiin ja se kumpi saa enemmän vastauksia parin viikon sisällä voittaa. Lisäehtona: mikäli vastaa johonkin saamaansa ilmoitukseen, häviää.

No viikon sisällä ilmoituksia suorastaan tulvi, näytti hyvältä. Aioin voittaa skaban, jossa palkintona oli mainetta ja mammonaa. Kaverini (kundi) tuskaili oman ilmonsa kanssa ja lisäili monta eri ilmoa deittin.netiin.

Itse hykertelin, koska kirjoittamani esittely oli niin mainio, että se veti puoleensa kuin veri hyttysiä. Joka päivä meiliin tipahteli vähintään 7 kandidaattia. Ainoa erehdykseni oli, että aloin itse asiassa miettiä kundeja jotka olivat vastanneet minulle.

Niin paljon mielenkiintoisia mieskandidaatteja, aloin lokeroida heitä ja laittaa paremmuusjärjestykseen ja eräänä päivänä vastasin yhteen ilmoitukseen. Oli suorastaan pakko!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Parin viestin jälkeen sovittiin tapaaminen (hei come on! vähän jännitystä elämään)Hävisin skaban, mutta sain elämäni miehen!

Eihän kaikki ekalla kerralla kolahtanut, mutta se kesä oli täynnä rakkautta ja tulta joka kestää vieläkin parin vuoden jälkeen. Ei tullut mainetta ja mammonaa, mutta rakkaus jota olin odottanut tuli!

  • Kirjoittanut Mussu, 23 v nainen etsi miestä

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa tarina ja kysy: