Pilgrim

Tarinamme alkoi täällä deitissä syyskuussa 2000. Minulla oli ilmoitus, niin oli hänelläkin, mutta hän sitten vastasi minulle, vaikka hänellä oli jo "toinen kiikarissa".

Ensin oli mailailua ja puhelimella soittelua, että tiedettiin toistemme olevan totta ja oikeita ihmisiä.

Tavattiin. Kolmen viikon kuluttua ekasta mailista menimme kahville ja istuimme kahvilassa, kunnes ovet suljettiin. Oli tyttäreni syntymäpäivä, joten minullakin olisi ollut jo kiire kotiin.

Tuli sitten eka viikonloppu tapaamisen jälkeen ja hän tuli meille kukkakimpun ja lahjan kanssa, meillä oli ihanaa, vaikka minä olinkin se varautuneempi osapuoli entisen liiton muistot mielessäni.

Eipä häntä sitten meiltä enää pois saanutkaan, kävi töissä ja haki tavaroitaan asunnoltaan. Erossa ei viikon jälkeen oltu enää yötäkään.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Viisi kuukautta sitä kahta asuntoa katseltiin ja sitten ostettiin yhteinen asunto. Elämä oli kahden aikuisen ihmisen hakemista ja toistensa tavoilla oppimista, lapsiakin oli entisestä liitosta.

Aika vaan meni menojaan, suhteemme lujittui päivä päivältä ja opimme mitä on elää onnellisena ja luottaa toistimme. Kesällä 2001 menimme kihloihin, kesällä 2003 naimisiin.

Olenkin nyt Rouva Netti Rakkaus ja minusta se tuntuu kovin ihanalta ja meille sopivalta, koska minun elämääni, työhöni yms. liittyy läheisesti netti. En olisi koskaan löytynyt häntä baareista, koska en siellä itse käynyt kovin usein.

Kiitos deitille!

Nim. Alusta asti tämän paikan touhuja seurannut.

  • Pilgrim, 36 v nainen
  • Etsi miestä