Ronja

Olen 23- vuotias opiskelijatyttö, jonka viimeinen pidempi suhde kariutui viime lokakuussa avoeroon 2. yhteisen vuoden jälkeen.

Laitoin leikkimielellä, mutta silti tositarkoituksella oman ilmoituksen deitti.nettiin joulukuussa -> ja sain lähes yli 50 vastausta eri-ikäisiltä ja tyyppisiltä miehiltä netistä.
Oli siis varaa valita... :D

Mailailin, tekstailin ja jopa aikanaan soittelin ja treffailin pidemmän aikaa parin kivan tyypin kanssa, mutta oman kultani löysin samoilta sivuilta vasta tänä vappuna.

Oman mieheni oli myös jättänyt mukavan ja rehellisen esittelyn itsestään deitti.nettiin ja en millään malttanut olla vastaamatta siihen. Tunne taisi olla alusta asti molemmin puolinen, vaikka matkaa kaupunkien välillä on noin 300 km.

Parin viikon innokkaan meilailun jälkeen lähdin käymään sen luona. Omat kaverit ja tuttavat olivat hieman huolissaan siitä, kannattako noin vaan seikkailla vieraassa kaupungissa ja tuntemattomien ihmisten kanssa...

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Meillä oli kuitenkin alusta asti tosi hauskaa:Mies tuli asemalle vastaan ja leppoisan automatkan jälkeen kävimme saunassa, laitoimme ruokaa ja lopulta nukahdin (parin scifileffan jälkeen)lopulta sohvalle sen syliin. Seuraava päivä oli vieläkin loistavampi; heräsin sen vierestä ja daida daida dai.... (=niin harrastimme seksiä pitkään hartaasti ja - joka paikassa)

Tätä tekstiä kirjoitellessani pakkailen tavaroitani kasaan toista ja pidempiaikaista reissua varten... ja tietysti saman miehen luo ;P. Olemme nyt tunteneet toisemme jo yli kuukauden ja tän reissun tarkoituksena on esitellä mut sen kavereille ja sukulaisille.

Joka tapauksessa olemme nyt tosi onnellisia yhdessä ja aivan kaihoisan onnettomia erillään. Saan kouluni päätökseen ensi vuonna, joten nämä matkaongelmat tulee helpottumaan ajan myötä.

Jatkan juttua sitten kun olemme menneet kihloihin, saaneet parit kaksoset jne. :) Ja tietysti lopuksi - ilman deitti.nettiä emme olisi varmasti ikinä tavanneet toisiamme, vaikka niin yllättävän samanlaisia olemmekin!

Aurinkoisin kesäterkuin Ronja R.

  • Ronja, 23 v nainen
  • Etsi miestä