• akvamariin
  • 45 vuotta
  • Jyväskylä
  • Nainen etsii miestä

Ta-daaa ;)

Yks pitkä ja yks lyhyt suhde takana, nyt toista vuotta sinkkuna... Kiire ei ole vielä eikä hätä minnekään mutta ehkä sitä voisi jo alkaa taas kattelee ympärilleen.

Suhteessa oli hyvä olla, erot ottanu vähän kipeää, ja yksinkin on ollut yllättävänkin hyvä olla. Mutta kyllä ihminen ihmistä kaipaa.

Ehkä nyt olisi minun aikani nauttia elämästä. Saattaisin kyllä kaivata pientä seikkailua ja flirttiä, mutta toisaalta taas ehkä nää asiat on sellaisia joilla ei kannata leikkiä. Jos ei oo kemiaa ja ni ei kannata edes alkaa, ja jos on kemiaa niin miksi tyytyä vain yhteen hetkeen... Ehkä jos tähtää suoraan "ensitreffit alttarille" ei kukaan lähe kun riskit hmmm kohtuu isot, ja jos ei oo valmis pieneen seikkailuun niin miten sitä oppii ketään tuntemaan. Ja sitten sarja pieniä seikkailuja... Voi sydänparka ;)
Ja silti hän seikkailuja. Koska kuten Helen Keller aikanaan sanoi niin elämä on joko rohkea seikkailu tai ei yhtään mitään.

Mistä sitten tietää kenen kanssa edes kannattaa alkaa jutella? Ehkä jos listaan asioita jotka karsii eli mun mies on ainakin savuton. Menneisyys selvä eli on nyt vapaa. Ja Alkoa maltilla, ei haittaa jos ei ollenkaan. Nautiskellaan mielummin hyviä makuja kuin känni päälle. Ja joko liikunta maistuu tai työ/harrastus mikä pitää liikkeellä (kunnossa) Kyllä mä tykkään jos mies on vähän Puuhapete tyyppiä, eli tykkää tehä ja touhuta kaikenlaista. Toki överiä on turha vetää tässä iässä kun joskus pitää löytää sitä syliaikaakin.

Ikä ehkä se 6/7v suuntaan tai toiseen. No lapsia tuskin enää teen vaikka ei oo ehdoton ei. Mutta jos sulla ei vielä oo ja kova vauvakuume niin ota seuraava profiili... Ehkä alan olla siihen jo vähän vanha... Vaikka muuten ikähän on "vaan" numeroita...

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minulla on siis kaksi teinipoikaa jotka joka toinen viikko mun luona. Silloin en ehkä niin malta olla liikkellä. Ei mene enää kauaa kun nää lentävät kotoa pois niin nautin siitä ajasta kun ovat vielä täällä ja jaksavat äipän kanssa jutella ja touhuta. Mahtavat tyypithän hyö kyl on. Mutta on minulla sinullekin aikaa ja jos esittelen sinut lapsilleni niin tiedät että olen tosissani kanssasi.

Hei luitko oikeesti tänne asti vai hyppäsitkö suoraan "lopputekstien kohdalle... "

Mutta siis sitten on sun vuoro : Kuka sinä olet? Mikä liikuttaa sinua? Mistä pidät?...
Haluatko kertoa jotain mitä muut ei tiedä?

Ikä
45 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Jyväskylä
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta