juckso, 38v

Oletko enemmän kuin vain nätti kasvo?

Voisin aloittaa antamalla sulle enemmän faktoja, esim. pituuden (172cm), tai silmieni värin (sininen) jne. Luulen kuitenkin, että suurin osa miehistä tällä sivustolla antaa sulle listan "faktoista" itsestään siinä toivossa, että siinä ois jotain josta pidät.

Mulla on intohimoa elämään, joka tuntuu ihmeen harvinaiselta. Mulla on terveyteni ja taitoja, osa yleisiä, osa ei niinkään. Olen todella hauskaa seuraa, josta ystäväni jaksavat aina muistuttaa. Viihdyn jokaiselta elämän alueelta olevien ihmisten kanssa. Sulaudun mihin vaan. Puku ja kraka tai hihaton paita ja sandaalit, kaikki istuu. Äläkä pelkää laittaa viestiä.. En nimittäin pure. Paitsi ehkä kolmansilla treffeillä ;-)

Etsin sitä mainiota suhdetta, eli jotakuta kenen kanssa hengata, ja jonka kanssa voi olla oma itsensä. Ei paineita, ei odotuksia, kun on vain sinä sinulle ja minä minulle. Sitten katsotaan ja nautitaan mihin asiat voivat johtaa. Jos löydän naisen joka on enemmän kuin keskiverto nainen Helsingissä, olisin kiinnostunut katsomaan mihin se voisi johtaa.

En tykkää luokitella mitään ihmissuhteita koska ikinä ei voi tietää mitä tapahtuu. Tykkään antaa kohtalon ottaa ohjat omiin käsiinsä. Olen realisti, spontaani, sosiaalinen, energinen, hauskaa seuraa ja sarkastinen. En pelkää harrastaa sanallista leikkiä suuntaan jos toiseen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Etsin naista joka on persoonallisuudellaan massasta erottuva SEKÄ jalat maassa sisäpuolelta. Ja mielellään saa olla vielä; älykäs, urheilullinen, viehättävä, fiksu, rento, hauska ja osaa hassutella ;-) Itse olen kaikkea muuta kuin tyypillinen suomalainen mies.

Rehellisyys, luottamus ja arvostus. 3 avainta seuraani. Kiitti.

Sukupuoli
Mies
Ikä
38 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Espoo
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: