Reijo_2207, 63v

Ajatuksia

Heippa

Tässä sitä ollaan, edessä on tyhjä laatikko ja siihen pitäisi saada jotakin fiksua ja filmaattista. Auttaisi kovasti jos edes tietäisin mitä ihmettä tä ällä teen !

Mutta aloitetaan pienellä kuvauksella, kuka olen. Mies, 63 vuotta, Viidenkympin villitys siis takana, ehkä ;-) Pituutta on kertynyt vajaat kaksi metriä, 1, 82 tarkalleen. Puntari näytti eilen 93 kg. Ulkonäköä on paha mennä arvostelemaan, mutta ei peili mennyt rikki kun sen ohi kävelin.

Harrastukset kulkevat akselilla "musiikkia ja urheilua". Soittelen omaksi ilokseni ja liikun kaikessa mahdollisessa muodossa. Muutamana vuonna harrastuksisa ollut myös tanssi. Niin lavojen kuin myös tanssikoulun muodossa. Nyt sujuu Fuskut ja nopeat Foksit. Valssin vasen käännöskin sujuu kun oikein keskityn ;-)

Yksi asia pitää myös kertoa, olen naimisissa. Arki on kuitenkin harmaata, joten jotakin piristystä pitää saada

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitähän sitten haen ? Kunpa tietäisin. Kaipaan aikuista naista ajatusten vaihtoon. Mutta haluan myös tavata. Haen siis (ehkä) jonkinlaista ystävyyttä. Tanssi- tai liikuntaseura voisi tulla myös kyseeseen. Myös parit voivat lähestyä....

Tästä ilmoituksesta tuli nyt tällainen. Jos edes jotenkin herätin kiinnostusta, laitahan viestiä tulemaan. Katsotaan mitä sen jälkeen tapahtuu.

Sukupuoli
Mies
Ikä
63 v
Etsin
Naisia ja pareja
Asuinpaikka
Tampere
Millä mielellä
Ystäväksi
Asun
Kumppanini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Varattu
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: