Hijtolainen, 36v

Sinä reipas ja rempseä joka et vähästä säikähdä (:

Kuulinpa ettei tämä olisi enään todella epätoivoisten ihmisten paikka ja päätinpä itsekin tulla tänne katselemaan ja ihmettelemään. Opiskelen luonto- alaa ja mietin vielä mikä minusta isona tulee.

Rakastan luontoa, eläimiä ja musiikkia. Minulla on kaksi ihanaa kissaa ja koira. Olen soittanut viulua 2-vuotiaasta lähtien, sittemmin pianoa. Musiikkiharrastus on nykyisellään vähän jäänyt paitsioon, mutta suunnitteilla on kitaran hankkiminen ja sen rämpyttämisen opiskelu iltojeni ratoksi.

Lappiin olen hurahtanut ja käyn siellä joka kesä nauttimassa luonnonrauhasta.

Luonteeltani olen iloinen ja suora. Inhoan valehtelemista ja sanon asiat suoraan niinkuin ne ovat. Olen huumorintajuinen, hyvää vai huonoa.. niin, usein ne huonot jutut on niitä hauskimpia (:

Minulla on vahvoja mielipiteitä, mutta se ei estä minua kuuntelemasta muiden vastaavia... En pidä ujoista ihmisistä, niiden seurassa on vaikea olla. Tykkään uusista asioista ja kokeilen mielelläni kaikkea uutta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

En ole mikään rinsessa, vaikka voisihan se olla ihan kivaa... heh. Mutta lähinnä siinä mielessä, että en pelkää vettä tai mutaa ja omat juttuni ovat aika ajoin "likaisia" ;).. hmm.. Itsestään ja ulkonäöstään on kiva pitää huolta, mutta hameessa en viihdy.

Mitä sitten täältä etsin? Kitaraopettajaa, jutteluseuraa, mielenkiintoisia ihmisiä joihin tutustua (:

Kaiken tämä epämääräisen kirjoittelun lisäksi kerron mielelläni lisää itsestäni ja kuulen sinusta.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
36 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Lahti
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: