Jaaze, 38v

Sinä söpömiitti siellä!

Minusta

Nuori ja aluksi ujohko mutta keskusteluista nauttiva opiskelija etsii Sinua mukavaa söpöä tyttöä.

Oon tämmönen asiallinen, tarvittaessa hyvin käyttäytyvä ;) ja yhdessäolosta pitäväinen, ajattelevainen mies. Kapakkiseuraa ei oo ettimässä enkä oo opiskellu pelimiesten käsikirjaa ulkoa, joten jospa täältä ois tutustuminen helpompaa mukavien tyttösten kanssa.

Musiikista (hieman raskaampaa yleensä mutta monipuolisuus kaikki kaikessa) , kesästä ja hyvästä seurasta tykkään kyllä.

Oon lyhythiuksinen, mukavaksiki sanottu mutten missään nimessä mihinkään keskivertomuottiin asettuva. Ulkonäöstä jotkut pitävät mutta se asia sun pitää arvostella itse.. No ainaki hymy nousee huulille ku näet minun ajavan paikalle pikkuruisella pösölläni:) (korjaus. nyt se on megane. no ranskasta kuitennii)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Jos niitä mittoja on annettava niin 185/90 oon eli aika soppeli kampe, heh. Paino laskussa,tavote semmonen 80-85. Kuntoilua vois kyllä aina lisätä, eli kävely/sulkkis/kuntoilu/pyöräilyseurakaan ei pahitteksi ois. Salilla käynkin säännöllisesti ja sielläkään ei seura pahitteeksi olisi.

Etsin

Sinuahan minä etin joka siellä toisella puolella kurkistelet.. No heippodei!

Kokonaisuus on sussaki tärkeintä, eli puhelias, aurinkoinen ja pirteä pakkaus ois haussa.

Tekopirteys ja pingottuneisuus on miinusta, oot oma ittes vaan niin minäki oon. On molemmilla paljon mukavampaa ja helpompi tutustua ja oppia tuntemaan se oikea ihminen.

Niin ja tärkein oli unohtua eli mukava pittää myös olla! Epämukavuudesta annan raskaasti miinusta ja papukaijamerkin voit suosiolla unohtaa , ). Jah jah, huumorintaju ja kieroutunukki sellanen käy mun ihannetytölle mainiosti!

Oothan joku sopivan mittanen ja kokonen, hentoinen tyttönen. Söpö saisit olla, unelma ois sellanen että ku hymyilet ja katot mua kivasti niin tuun hyvälle mielelle vaikka päivä ois muuten painunu penkin alle. Hiusten värillä ei oo väliä kunhan ne soppii sulle.

Ottele yhteyttä niin käydään kattelemassa vaikka ankkojen sähinää ainolan puistossa, Tai mitä vaan keksitään.

Sukupuoli
Mies
Ikä
38 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Oulu
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: