• matonna69
  • 51 vuotta
  • Turku
  • Nainen etsii miestä

Sinä ja minä liikennevaloissa! :)

Hei, sinä symppis mies Turun seudulta!
Hyvät käytöstavat omaavaa mukavaa, kivan näköistä, tummatukkaista, pidempää, hoikkaa, nuorekasta tai itseäni vähän nuorempaa, 35v. -, viriiliä, miehekästä miestä huhuileepi semmonen monista asioista kiinnostunut, liikkuva, herkistyväkin, muodokas, ja ihan luomu, rintava ja reitevä ja vaikka mitä kaikkea, kun sitähän sä kysyt kuitenkin eli niitä muotoseikkoja elikkäs kyl mä ny oon kumminki varsin viehättävä, nuorekas, taiteilijasieluinen kukkasista ja mehiläisistäkin sekä eritoten huumorinkukkasista tykkäävä mimmi täält Turuuust'.
Oispa kyl hienoa, jos ns. sielunsympatiat ja ne kuuluisat kemiat kohtais.
Yks juttu heti täs kohtaa, ett mua EI sit tippaakaan kiinnosta seikkailijat eikä varatut tyypit vaan Vapaa mies eli SINKKU, josta toivottavasti tulisi pidempiaikainen ja vakituinen miesystävä!
Vastaan, jos profiilisi ja kuvasi miellyttää ja siitä sitten voisi olla kiva jatkaa juttua.
Syssy saapui jo mut miss hitos se oma kulta luuraa???
.......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
51 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!