• matonna69
  • 49 vuotta
  • Turku
  • Nainen etsii miestä

Vieläkö on vapaata symppistä sinkkumiestä?!

Oispa niin hienoa, jos vielä kohtaisin hoikan, tummatukkaisen, nuorekkaan tai mielellään vähän itseäni nuoremman miesystävän, jonka kanssa synkkaisi ja voisi viettää aikaa silloin, kun molemmille sopii. Ja ehkä myöhemmin yhteistä eloa, jos hyvin käy.
Ethän käytä alkoholia paljoa niinkuin en minäkään enkä tykkää että kovin usein juodaan. Vesi on paras juoma ja kahvi virkistää.
En polta ja toiv. et myöskään!
Tykkään käydä kävelylenkeillä ja välillä pyöräillä rauhallisesti ja ne olisivat kivaa puuhaa myös mukavan kaverin kanssa niinkuin muukin tekeminen olisi yhdessä hauskempaa! :) Eikä aina tarvitse mennä ja touhuta vaan ihan vaan olla ja nauttia mukavasta seurasta henkeviä tai mitä vaan jutellen tai leffaa seuraten.
En halua seikkailu- tms. seuraa vaan kunnollisen hyvän miehen ja rakkaudellisen suhteen hänen kanssaan!
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Ikä
49 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu