• JackHki
  • 37 vuotta
  • Kerava
  • Mies etsii miestä

Löytyiskö täältä...

Moikka!

Olen huumorintajuinen, rento mies, joka hakee seuraa toisesta samankaltaisesta. En ole jarruttaja enkä pikajuoksija, enemmänkin mukautuja. Olen sosiaalinen ja helposti lähestyttävä. Olen ehtinyt nähdä ja kokea elämässäni jo yhtä ja toista, mutta olen edelleen avoin uudelle.

Sinkkuna ollessaan huomaa hyvin kuinka välillä kaipaa ihmistä tuohon lähelleen, jotakuta jonka vieressä köllöttää ja katsella vaikka leffoja. Sänkykin tuntuu ajoittain liian tyhjältä, joten päätinpä sitten vihdoin rohkaista itseni ja aloittaa aktiivisen deittailun ja seuran haun.

En ole satunnaisen seksiseuran tarpeessa yleisesti ottaen, vaan haluaisin jo vähitellen jotakin pysyvämpää. Tärkeintä on vaan kun kemiat kohtaa oikeanlaisella tavalla :-)

Aikani käytän enimmäkseen ystävieni seurassa, keskustellen ja leffoja katsellen, silloin kun vapaa aikaa sattuu liikenemään. Käyn myös mielelläni ulkona tanssimassa ja pitämässä hauskaa. Alkoholia ja tupakkaa kuluu lähinnä sosiaalisissa tilanteissa, mutta on siinä välissä aikakausia milloin niitä ei tule otettua ollenkaan. En inhoa urheilua (paitsi sen katselua) ja minulla on intohimona ollut nyt aktiiviset Kick Boxing harjoittelua jo jokusen aikaa. Mielelläni kuitenkin harrastaisin enemmän. Pidän eläimistä, leffoista, musiikista (todellisuudessa paljon laajemmin kuin listakama) ja ihmisistä ylipäätänsäkin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sinun toivoisin olevan poikamainen/miesmäinen: sellaista ihan perus maantietallaajaa, tosin en erikoisuuksistakaan niin pahastu. Ulkonäköä tärkeämpää on luonne: rehellisyys ja terve itseluottamus. Iältäsi voisit olla lähellä minua. Noin kymmenen vuoden heitto suuntaan tai toiseen ei haittaa, kunhan olet täysikasvuinen.

Jos kiinnostuksesi heräsi, kerro vuorostasi vähän itsestäsi ja katsotaan, mihin saakka päästään.

Ikä
37 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Miestä
Kaupunki
Kerava
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Homo
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia