• Cooper
  • 30 vuotta
  • Laitila
  • Mies etsii naista

Pää hiekasta

Luonteeltani pyrin ymmärtämään jokaista, tukemaan ihmisiä, olen rehellinen ja rakastan keskustella sitten tärkeistä tai ihan hölmöistä asioista. Saan jotkut ihmiset nauramaan iästä ja sukupuolesta riippumatta samalla kun toiset pyörittelee silmiä ja näyttää eksyneiltä. Olen akateeminen ja taiteellinen mutta myös käytännönläheinen enkä pelkää liata käsiäni. En ole mikään vieteriukko, voin jopa vaikuttaa stoalaiselta mutta se riippuu niin tilanteesta ja kemiasta että kuinka nopeasti minun ehkä hiukan varautuneen kuoreni saa riisuttua paljastaen että alta kyllä löytyy lämpöä, virnettäkin ja jopa vauhtia.

Pitemmällä tähtäimellä parisuhdetta täältä etsin mutta katsotaan mitä käy! Minulle on tärkeää että asioita voi jakaa ja tehdä toisen kanssa, mutta jokainen tarvitsee myös omaa aikaansa, vastapainoksi myös läheisyys ja lämpö on yhtä tärkeää. Yhdenvertaisuutta, arvostan ihmisiä jotka ovat avomielisiä, haluavat kasvaa, kehittyä ja pitää itsestään huolta.

Jos on yksi kiinteä osa minua niin se on varmaankin se että olen aina ollut täysi nörtti, se tosin on vain osa tarinaa ja olenkin ihminen joka myös nauttii ulkoilusta, liikunnasta ja kädentaidoista.
Olen ihminen joka on kiinnostunut monesta ja kun kiinnostun niin innostun asiasta kunnolla.
Suunnilleen siitä asti kuin kynä on pysynyt kädessä olen piirtänyt ja maalannut, välillä innokkaammin ja välillä taas pitänyt taukoa.
Opiskelen koulunkäynnin ohjaajaksi ja aiemmalta koulutkseltani olen puuseppä.
Puolet kasvatuksestani on hoitaneet lukeminen, elokuvat, sarjakuvat, pelit ja musiikki enkä ole edes kasvanut kovin vinoon mutta nämä asiat kulkevat kanssani hyvin tiiviisti.
Bonsaita kasvatan myös ja kaikennäköistä muuta tulee puuhattua kun sattuu inspiraatio puraisemaan.

Alkoholi ja baarit ei nykyään kauheasti kuulu arkeen mutta ei ne toisaalta pois suljettujakaan ja saattavat olla oikein hyvä lisä sosialisoimiseen. Mieluisin tapa silti lähteä "ulos" on käynti leffassa ja/tai syömässä.

Ikä
30 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Laitila
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu