• Rakkautta
  • 56 vuotta
  • Kuopio
  • Mies etsii naisia, miehiä, pareja ja muun sukup.

Rakkautta

Tekstilisäys kaikki seksuaalimuodot mitä tekstissä on alusta loppuun on elämässä koettu. Haussa siis ”mitä vaan” kun olisi pysyvää sorttia !! Ettei tauteja tarte pelätä !! Eläessäni ei ole ollut vaikka kokemusta On kuin teksti eteenpäin kertoo. Haluaisin suhteen Parille olla kolmantena mies saa olla Bi ihanaa tehden yhdessä Naisellesi kuin Bi-juttuja. Tiedät/tte pitäisi tykätä/osata antaa suuseksiä myös nautin itse antavana mieheen tai naiseen. Otan huomioon kaikki joten rohkeasti yhteysottoja katson kuitenkin vain yhden jutun koska haluan pysyvyyttä, en yhden illan viikon suhteita/suhdetta jää vaan paha mieli. Ollessani avoin kaikkiin ehdotuksiin vaadin taudittomuutta !! En ala Kondomien kera pelaa,, elämäni siis ollut puhdas taudeista !!. >>

Etsin pitempään suhteeseen elämän loppuunkin vapaamielistä kuitenkin jo tautien välttämiseksi sitoutua yhteen juttuun oli se nyt sitten mitä olisikaan. Alkanut kyseenalaistaa perinteinen Parisuhde toki se ois Ok tuskin vaan toteutuu monella sivustolla ollut toivo mennyt sen suhteen. Seksi oltava kokemusta halua antaa hyvää suuseksiä olisi sitten tuleva muoto mikä vaan mutta pysyvämpää haussa !!.. Ollut itse 10v avioliitto nainen/mies nuorena joka lapseton. Ollut sekalaisia useita lyhyitä ”yön suhteita” nainen/mies kuin trans sekä ryhmäsexiä jne taitoa tyydyttää uskon itsellä olevan oli seura mies nainen transu jne. Tuleva muoto avoimin mielin vaan mikään hyppyheikki jakomulkku en ole,, jos tässä nyt joku ottaa kopin ihastutaan saat todella pysyvän sanansa pitävän partnerin olitte pari,Bi-mies,homo,Transnainen jne. MUSTASUKKAISUUS liika on sairaus joka tappaa perinteisen mies/nainen kuin kaikki muutkin suhdemuodot !!

Elämä lyhyt siksipä nautintolla elää kuin huolehtimista välittämistä varten luotu !! Odotan vastuuta huomioni saa 1 vakuuttava kuka kerkee oli suuntautuminen sitten vapaa > näistä > Nainen Mies Pari Transu jokin näistä vaikka loppuelämäksi ihoa iholle. Suhde kylläkin olisi 10+ pitkäääää Transnaiseen joka ei halua vaginoplastista leikkausta ollen Naisen kroppa haaroista kuitenkin löytyy munat, haaveita olkoon Kemia ratkaisee kuin synkkaa. Henkilökohtaisesti olen ollut tekemisissä intiimisti useasti yhden kanssa vuosia sitten joka oli ihanaa aikaa !! Jos olet homo, Bi tai transnainen käy hyvin jopa tahtoisin elinikäisen kumppanuuden kemiat sen sitten kertokoon..

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
56 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naisia, miehiä, pareja ja muun sukup.
Kaupunki
Kuopio
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!