• Warrior_Woman
  • 42 vuotta
  • Janakkala
  • Nainen etsii naista

Warrior_Woman

Helou (huijarit helvettiin) eli siis oikeat naiset n. 25-55v ehkäpä.... Eli naisen kanssa voi olla fiiliksen mukaan siis.. On varattu, sinkku tms.

Ja jos et ole se mikä täällä esität niin älä viestitä edes kiitos! Jos nainen niin ole nainen jne. Huijareita on liikaa tullu vastaan... Jos ei kiinnostaakaan ni jos estää yhtäkkiä ni ennemmin hitto kertoo et ei olekaan sitä mitä sanoo tms.

Onko ketään naista naiselle edes kaveriksi tai jotain ehkä enemmänkin voisi olla, en sano naisellakaan siis ei jos synkkaa ja homma toimii ku tutustuu siis, vaikka suhteesta naisen kanssa aikaa on mutta... Uusia kokemuksia, tunteita ja olemista jota ei ole vielä kokenut ja ollutkaan, ja moneen vuoteen.. Sitä muistellen ja ollen vaan mistä molemmat tykkää ja menee eteenpäin sen mikä tuntuu hyvältä ja oikealta... Olisiko.... Eli ei silleen mitään vakavaa suhdetta naisen kanssa, mutta jotain pientä kipinää ;) Jotain saa olla... Sitä kaipaa 8v jälkeen... Miehen kanssa sitten vakavampaa jossain vaiheessa.... Missä se tuleekaan vastaan...

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Noin 42v tatskattu rock mimmi eniten etsii pitkästä aikaa nais seuraa nyt ja ei siis pareille, se on joko tai... Olen bi kuitenkin, joten uudestaan elämään jotain ihanaa mistä aikaa... =) Jotai piristettä tylsään yksinäiseen arkeen... XXL enemmän joten saa naisellakin olla muotoja kiitos ;) Ei sano miehellekään ei mutta enemmän naista nyt jos saa tätä reittiä... Ja läheltä =) Kanta-Hämeen alueelta tai läheltä tästä noin 100km päässä voisi olla? Ku en itse autottomana pääse oikein kuin lähelle... Ja nii normi muija en oo kuin oon jo eläkkeellä vaikeahoitoisen epilepsian takia... Joten en tee töitä tai voi tehdä... Kissa on (ei siis jos allergiaa, tai jos ei tykkää kissoista) mut asutaan rivarissa ja nyt on katettu terassi ekan kerran ja kesä ni sitä laitan nyt, ja en polta enkä juo ku ei maistu eli jos meen ravintolaan ni juttelee ja tutustuu ja sitten syömään jos meen =) Avoin, suorasanainen, rehellinen, aito, todella nopea puhumaan ja puhetta riittää ja kirosanoja myös sivussa, ja asetta tältä naisella on.. Kai olen vahvakin ku selvinnyt vaikka ja mistä ja eteenpäin mennään... Tatuoinnit kertovat elämästäni kuvien ja tekstien kera =)

Eli yhdessä jotain, esim bändien keikalle... Tapahtumiin yleensä... Pelaan hölmöjä pelejä pleikkarilla... Ja hölmöja leffoja ja sarjoja telkkarista.. Kuntosalille yhdessä ehkä..

Ikä
42 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Naista
Kaupunki
Janakkala
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!