• jonna_
  • 28 vuotta
  • Riihimäki
  • Nainen etsii miestä

jonna_

Heips,
onko vielä olemassa miehiä, jotka etsii parisuhdetta tosi tarkoituksella?

Etsin parisuhteeseen aikuista miestä (jos hyvä tuuri käy niin loppu elämän kumppani löytyis viimein), joka on avoin ja omaa keskustelu taidon. Ilman luottamusta ei ole mitään. Elän itse aika aktiivista elämää, joten haluan sellaisen kumppanin jonka kanssa voisi tehdä asioita yhdessä. Ei tarvitse olla mitään suurta, arkisia asioita esim kävelylle tai salille. Arvostan pieniä asioita ja tekoja. Myös kaipaisin matkustelu seuraa ja "viikonloppu reissut" olis kivoja. En innostu siitä, että maataan vaan kotona tekemättä mitään. Toki koti-illat on myös kivoja, mutta koko päivä kotona tyyliset ei ole mun juttu.
Aktiivisella elämällä tarkoitan, että liikunta on iso osa elämääni. Käyn salilla ja lenkkeilen, joko kävellen tai juosten sekä ratsastan. Tykkään myös luonto retkistä. Myös vapaa-ajalla vietän aikaa kavereiden seurassa.
Teen kolmivuorotyötä, koen sen soveltuvan itselleni hyvin. Aina on aikaa, siitä ei ole kyse. Kaikki on järjesteltävissä:)
Haluan perus luotettavan, tavallisen miehen ilman mitään ihmeellisyyksiä. Itseäni vanhemman ja pidemmän. Mikään laiheliini tai treenattu ei tarvitse olla:)
Luonteeltani olen perus rauhallinen, mutta kun tutustuu niin juttua tulee enemmän. Pari tapaamista ei riitä tuntemaan toista:D Tuntuu ettei ihmisillä ole aikaa tutustua tarpeeksi. Olen vähän äkkipikainen, mutta luotettavan ja vahvan naisen musta saa.
Toivoisin miestä, joka tietää mitä haluaa ja on valmis parisuhteeseen.
Olen itsenäinen nainen, joka pärjää omillaan, mutta kaipaa sitä toista. Ja itse tiedän tasan tarkkaan mitä haluan, joten niistä en aio tinkiä.
En tupakoi, joten toivon samaa sinulta. Myöskään "joka viikonloppuista" dokaamista en jaksa, välillä on kiva nollata.
Ystävät ovat sanoneet, että voin olla "vaativa", mutta annan kaikkeni toiselle ja sitoudun toiseen täysin.

Laita viestiä jos tuntuu, että vois olla sitä jotakin, käydään kahvilla ja katsotaan kohtaisko kemiat!:)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
28 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Riihimäki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!