• KekseliäsNimimerkki
  • 30 vuotta
  • Oulu
  • Mies etsii naista

Kop kop!

Moikka!

Viime aikoina on alkanut tulla tunne, että pitäisi laajentaa omia sosiaalisia ympyröitä ja tutustua muihin ihmisiin, vaikka jonkinlaisena introverttina kynnys tällaiseen on korkea. Ihmissuhteista ymmärryksenä ei ole kovin korkea, ja tuntuu että itseasiassa ymmärrykseni niistä aina vain laskee, joten olen päätynyt siihen, että porukkaa on parasta vain tavata matalalla kynnyksellä, ja katsoa miten asiat kehittyvät. Ja uudet kaverit ja ystävät ovat aina tervetulleita!

Lueskelen paljon ja tykkään elokuvista. Lisäksi videopelit, sarjakuvat, anime ym. kiinnostaa, joka taitaa tehdä minusta aika geneerisen nörtin. Ajokorttia minulla ei ole, joten pyöräiltyä tulee paljon, mutta en ole varma lasketaanko sitä harrastukseksi tällaisessa tapauksessa?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minulla on eräänlainen haave oppia soittamaan jotain soitinta (musikaalinen lähtötaso nolla), mutta asia on on jäänyt sille, että aika ajoin selailen nettikaupoista sopivaa instrumenttia. Ehkäpä ukulele olisi hyvä?

Olen itse hirveän huono lähtemään mihinkään yksinäni, pyörien lähinnä kodin ja työpaikan väliä, mutta minusta saa seuraa kyllä helposti mihin vain. Ja rehellisesti sanottuna minulle olisi varmaan terveellistä poistua vapaa-ajallanikin neljän seinän sisältä. Mikä vain kelpaa, onpa kyseessä leffa, drinkit tai vaikka taidenäyttely. Benjihyppyä kylläkin saatan joutua pohtimaan hetken.

Ikä
30 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Oulu
Millä mielellä
Ystäväksi
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!