• Herra Pihkura
  • 41 vuotta
  • Hämeenlinna
  • Mies etsii naista

Herra Pihkura on taas täällä.

No mutta.

Mä löydän itseni täältä taas kerran, hakemassa just sitä mistä en oo ihan varma itsekään. Eli näin niinko yksinkertaisesti sanottuna uusia sosiaalisia kontakteja. Uudet kaverit on enemmän entä tervetulleita, en katsoisi pahalla jos sattuisin löytämään uuden ystävän tai - hyvä tavaton sentään - Sen Oikean, mikä ikinä se sitten onkaan.

Noiden jo listattujen detaljien lisäks vois tiivistetysti sanoa, että mä oon ehdottomasti tutustumisen arvoinen yksilö. Tai näin ainakin oon kuullu. Notta tällä mennään. Lisäks - kuuleman mukaan - oon hyvää seuraa esimerkiks kahville, leffaan, boffomiekkailemaan, luontoon samoilemaan, keikoille tai mitä näitä nyt on. Yleisesti ottaen enemmän kuin hyvin soveltuva yleishengailuun. Tai jos sattuu olemaan sellanen päivä, että haluaa fiilistellä James McMurtryn musiikin parissa, mä oon just se ihminen joka kannattaa pyytää seuraks.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mä pidän persoonallisista ihmisistä. Aidoista ihmisistä, mitä se ikinä sitten tarkottaakaan. Ihmisistä, joilla on mielipiteitä. Jotka osaa keskustella asioista enemmän tai vähemmän vakavamielisesti. Joiden kanssa voi nauraa helvetin huonolle läpälle tai sofistikoituneemmalle viihteelle niinko vaikka Beavis&Buttheadille. Jos olet oma itsesi, se on enemmän kuin hieno juttu. Ja jos satut pitämään koirista, aina paranee.

Ettei mennä novellista romaanin puolelle, pistetään virsi lyhyeksi. Kuulemma se on nätti silleen. Jääpähän ainakin jotain löydettävää, kysyttävää ja niinpäinpois. Notta jos yhtään vaikutti sille, että hei, täähän vois olla kokeilemisen arvoinen juttu, laita ihmeessä viestiä. Ei sitä ikkään tiiä mitä kaikkea hyvää siitäkin voi seurata.

Ikä
41 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Hämeenlinna
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!