• Cedde98
  • 24 vuotta
  • Espoo
  • Mies etsii naista

Cedde98

Moikka, nimeni on Cedric ja olen 24-vuotias espoolainen poikamies, joka etsii parhaimmillaan unelmien naista, joka olisi korkeintaan 35v. Olen ollut tähän mennessä täysin sinkku, eikä minulla ole vielä mitään kokemusta vaikka seksistä, joten arvostaisin hieman sitä jos unelmieni leidi pikkaisen opettaisi minulle miten se toimii, ja uskon kyllä että opin homman hyvinkin nopeasti.

Olen luonteeltani hyvin rento, rauhallinen, puhelias, huumorintajuinen ja ennenkaikkea empaattinen ihminen, joka tykkää olla ihmisten kanssa tekemisissä, ja tulen hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Suurimmat kiinnostuksen kohteeni ovat autot ja ajoneuvot, saunat, ruuanlaitto, kulttuuri, matkailu, eläimet ja tekniikka. Olen varttunut kaksikielisessä suomalaisessa perheessä suomenkielisen isän ja ruotsinkielisen äidin lapsena, eli puhun sujuvasti kumpaakin kotimaista kieltä, ja ajattelen myös kummallakin kielellä 50-50.

Suomalaisena miehenä olen koko ikäni rakastanut saunomista, ja tykkäisin kovasti jos myös unelmieni nainen olisi kova saunoja. Olen myös pitkään haaveillut pääseväni löylyihin ihanan, kauniin, nuoren daamin kanssa, ja mikäli saunominen on sinun juttusi, taidan olla sinun valintasi. Mun kanssa voit saunoa niin paljon kuin haluat. :)

Eli siitä vaan rohkeasti yhteyttä minuun jos kiinnostaa. :)

Ikä
24 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!