• Yksisarvinen
  • 43 vuotta
  • Jyv√§skyl√§
  • Muun sukup. etsii naisia, miehi√§ ja muun sukup.

ūüĆą Parisuhteeseen JKL

Vain Jyväskylä, etäsuhteet eivät toimi minulle.

ūüĆąūü•ēūüö≠ūüöĪ Haussa ensisijaisesti ladyboy / shemale / tasty trap (transnainen), femiinisi√§ miehi√§/muunsukupuolisia ja naisoletettuja voidaan my√∂s harkita (eli et ole vannoutunut carnivoori, karvainen gorilla tai punttisalimake, saat my√∂s halutessasi pukeutua naisten vaatteisiin tai olla ilman rihmankiert√§m√§√§.). Tytt√∂ilyst√§ tykk√§√§j√§t erikoissijalla, minulla o‚Äčn jonkun verran mekkoja ja juttuja joita voidaan sovittaa yhdess√§. ;) Tositarkoituksella, parisuhteeseen. Vaan ei tosikkona, pilke silm√§nkulmassa, yksisarvisen sarvi s√§ngyn nurkalla.

Voisin olla sulle karvaton puuma.
Voin suositella mukavaa kosmetologia joka tekee sokeroinnin sinullekin.
Lelulaatikosta löytyy yksisarvisen sarvi, voidaan leikkiä sillä tai muilla leluilla?
"Vie sie, mie vikisen" meno ei toimi kanssani, olen erittäin aktiivinen ja aloitteellinen.
Väkivalta, kipu, nöyryytys, piiska tai eritteet eivät kuulu minun repertuaariini.
Lapsia ei ole, eikä vahinkonakaan voi tulla. ;)
Avo- tai avioliitto ei kiinnosta, tarvitsen oman vapauden ja tilan.

Olen bi-seksuaali, intersukupuolinen AFAB ja fleksaan sukupuolirooleja pukeutumisessa ja pääni sisällä (gender fluid = soljuva sukupuoli). What you see is what you get. En juurikaan meikkaa enkä ikinä feikkaa. Rehellisyys, avoimuus ja tunteiden näyttäminen on ominta itseäni. Pyrin olemaan ystävällinen kaikille, mutta kaikkia ei vaan voi miellyttää. Onpa tuota sanottu että olen brutaalin rehellinen, vaikkakaan tarkoituksenani ei ole loukata.

Lihaa et juurikaan ruokapöydässäni näe, mutta eläinkunnan tuotteista juusto ja munat maistuvat. Kasviksia meneekin sitten kilokaupalla, aina sesongin mukaan. Olutta olen aikanaan juonut sen seitsemän valtamerta, nykyään en tippaakaan. Jos haluat vetää lärvit joka viikonloppu tai ravata baareissa, lopeta lukeminen ja siirry seuraavaan profiiliin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tupakan röyhyttelyn olen myös lopettanut enkä siedä sitä kumppaniltakaan. Sähkötupakasta voidaan neuvotella. Taustalla on vakava tuoksu- ja hajusteallergia ja muita pölyallergioita joidenka vuoksi käytän vain hajusteettomia tuotteita, tukehdun ja oksennan jos joudun jonkun hajustepilveen (myös voimakkaat pyykinpesuaineet ja huuhteluaineet tukehduttavat minut).

Vietän aikaani fillaroiden joka paikkaan minne päästä pitää, kesät ja talvet. Kirjojen lukeminen, käsityöt, kokkaaminen ja tietokonepelit ovat rakkaita harrastuksiani. Potentiaaliselta kumppanilta toivoisin maksimissaan 177 cm pituutta, menee muuten pussailuhommat hankalaksi kun itse olen 161,5 cm hukkapätkä. Terveet elämäntavat ovat aika ehdoton vaatimus, itse en vietä aikaa sohvalla röhnäten, sipsipussia märehtien tai makeisia mussuttaen.

Maailmanmatkaajat eivät ole minun mieleeni, olen nähnyt ihan riittävästi tätä palloa. Suomessa voisin ehkä mahdollisesti harkita reissaavani, jos olosuhteet parantuvat. Muutoin tyydyn reissaamaan fillarin selässä Jyväskylää, youtubesta näkee kyllä kaukomaailmoja ja siihen voi virittäytyä tekemällä jotain alueen eksoottista ruokaa.

Olen koulut jo käynyt, suurtalouskokiksi ja tietojenkäsittelyn tradenomiksi itseni lukenut, tekemällä enemmän oppinut. Viihdyn enemmän kotona kuin huveissa, introvertti kun olen.

Persoonallisuustesti antoi tuloksen INFJ-T eikä se väärässä ollut, pelottavan tarkka testi.

Ikä
43 v
Sukupuoli
Muun sukup.
Etsin
Naisia, miehiä ja muun sukup.
Kaupunki
Jyväskylä
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!