• Karhunsielu
  • 48 vuotta
  • Vantaa
  • Mies etsii naista
  • Paikalla

Karhunsielu

Herkänkarhea nallekarhu etsii sielunsisarta loppuelämää jakamaan. Naisessa kiehtovat terävä äly, laaja sivistys ja ennen kaikkea hyvä sydän.

Urakiipeily ja toksinen positiivuus eivät nappaa. Olen ihminen, en oman elämänsä kuluttaja tai egonsa brändääjä. Sen sijaan minua nappaa se, jos sinäkin uskot johonkin elämää suurempaa - vaikka sitten kaiken elollisen arvoon!

Syvävihreä, vegaani, rescuekoirailija, boheemi kirjoittaja ja biologi. Liberaali kristitty ja luontomystikko. Pyöräfanaatikko ja tanakka liikkuja. Toivoton romantikko ja eksentrikko. Savolaisen verbaalisuus sekä melankolinen mutta empaattinen ja avara mieli.

Kaipaan tosiaan vakavaa ja hyvin läheistä suhdetta, jossa jaetaan arki ja juhla, murheet ja ilot. Tähän pääsemiseksi tietenkin täytyy tutustua toiseen, mutta kokemuksestani olen huomannut, että minun on helpompi oppia luottamaan ihmiseen intensiivimmällä tyylillä ja mieluummin vähän rivakampaan tahtiin kuin tapailemalla valjusti kerran kuussa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

"Gamble everything for love if you are a true human being. If not, leave this gathering. Half-heartedness doesn't reach into majesty." -Rumi

Höyrytän, en polta! Ja liikun säännöllisesti myös Tampereella.

Ikä
48 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Vantaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!