• Jaripoika89
  • 33 vuotta
  • Jalasjärvi
  • Mies etsii naista

Jaripoika89

Heippa kaikki upeat naiset mukavaa, että löysit ja tutustut profiiliini.
En asu täällä mutta pyrin säännöllisesti käymään sivuilla.
Muutama vuosi sinkkuelämää takana(8) :D.... Nyt tuntuu, että olisi oikea hetki sinulle, rakastumiselle ja sitoutumiselle, ei hampaat irvessä, mutta haluan antaa itselleni mahdollisuuden😍SEIKKAILUT ei kiinnosta‼️

Olen vilkas, sosiaalinen, rento, aito, pääsääntöisesti hyväntuulinen, iloinen, puhelias, ystävät sanovat analyyttiseksi, empaattiseksi, luotettavaksi, räväkäksi, kuulemma kanssani ei saa riitaa aikaiseksi jopa älykkääksi on sanottu, taisi olla kohteliaisuus😁, en oikeasti ymmärrä tuota temperamenttia, kun omasta mielestä olen kuin viilipytty😉 Olen ambivertti, aika tyypillinen, eli mietin usein kahden valinnan/ratkaisun välillä. Viihdyn yksinkin mutta myös seurassakin on mukava olla.
Olen 186cm.Olen myös erittäin romanttinen❤sinustakin voisi löytyä edes pikkusen sitä💙

Tulen omillani toimeen, eli en etsi elättäjää! :)
Huumori on tärkeää sen avulla selviää monesta, osaan nauraa itselleni ja laskea itsestäni leikkiä. Ihan parasta on tilannekomiikka, nauran pikkutuhmille, koomisille ja vähän kaikenlaisille vitseille😁

Olen yleensä rauhallinen ja pitkäpinnainen mutta osaan myös suuttua. Lepyn helposti mutta auta armias, jos minua kohdellaan väärin, epäoikeudenmukaisesti tai loukataan syvästi, voi olla etten koskaan unohda, yleensä poistan nämä henkilöt myös elämästäni.Puolustan myös ystäviäni ollen myös lojaali heille.
Olen kiltti ja haluan uskoa ihmisistä hyvää. Olen ennakkoluuloton ja avoin, kun tutustun uusiin ihmisiin. Annan myös monesti sen toisen mahdollisuuden.
Rakastan hyviä keskusteluja melkein aiheesta kuin aiheesta. Jos en tiedä aiheesta juuri mitään mutta toisella laaja tietovarasto, mikä sen hienonpaa oppia jotain uutta.

Olen herkkävaistoinen ja vaistoan monesti asioita ihmisistä. Yleensä ne osuvat oikeaan ja yritänkin kuunnella itseäni herkällä korvalla sekä luottaa omiin vaistoihin. Ikävä kyllä aina ei vain halua kuunnella omaa sisäistä ääntä joten ihmissuhteissa on menty kovaakin päin sitä kuuluisaa Karjalan mäntyä.
Olen tietyissä tilanteissa myös äärimmäisen sinnikäs, saatan kääntää jopa kivenmurutkin saadakseni vietyä asian loppuun.
En valita herkästi asioista enkä myöskään luovuta haasteellisissa tilanteissa, pyrin aina löytämään ratkaisun joka tyydyttää itseäni ja muita.
Kanssani ei herkästi riitaa saa aikaseksi mutta, jos näin tapahtuu niin yleensä asiat selviävät kanssani puhumalla Samoin muut erimielisyydet. Tosin joskus saatan olla aika omapäinen🤔

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Seuraan Suomen ja maailmantapahtumia ainakin sen verran, että olen kartalla mitä juuri nyt tapahtuu.
Eläimet ovat lähellä sydäntä kissa, koira, lehmä tai marsu ihan sama mutta rakastan niitä. Pitääkö olla huolissaan,
Hämähäkit, ampiaiset ym ovat turvassa kodissani, niiltä ei henki lähde, vaan siirrän ne pihalle.

Tuli ja vesi tuntuvat omilta elementeiltä. Voisin istua tuntikausia katsellen elävää tulta tai järven selkää. Siihen kyllä kelpaa meri, joki, lampi. Ehkä saavillinen vettä ei niinkään pysäytä :D
Elokuvia on mukava katsoa kauhua, jännäreitä, toimintaa, draamaa jne. mikä tietää istumista teeveen edessä😁
Hyvä livekeikka kiinnostaa. Musiikkia kuuntelen tyyliin kaikki mikä kuulostaa hyvälle.

Mitä olen etsimässä?
Naista joka kykenee sitoutumaan yhteen ihmiseen jonka kanssa voisi rakentaa meidän näköisen parisuhteen. Mahtavaa olisi, jos olisit suht läheltä ja/tai hyvien kulkuyhteyksien päässä( minulla on auto/)

Näin aluksi en ole etsimässä 24/7 suhdetta(aika näyttää mitä tulee) mutta toivon ja haluaisin, että tapaamiset ovat säännöllisiä ja mahdollisimman usein. Vietetään viikonloppuja, lomia, arki-iltoja yhdessä. Tavataan toisen perhe ja ystävät. Ei hypitä kukasta kukkaan.
Paljon suudelmia, hellyyttä, läheisyyttä, romantiikkaa, arvostusta ja kunnioitusta molemmin puolin. Olisi mukava jakaa ilot, surut, arki ja juhla jonkun tärkeän kanssa. Käydä yhdessä leffassa jne. Kaivata ja ikävöidä toista, kun ei nähdä
Naisessa arvostan kykyä näyttää tunteensa, rehellisyyttä, luotettavuutta, huumorintajua, empatiakykyä, herkkyyttä, itsensä tuntemista, aitoutta, avoimuutta ja sosiaalisuutta. Hyvät käytöstavat ja tilanteen mukainen käytös ja pukeutuminen👍🏻👍🏻toki en odota, että nämä kaikki löytyvät sinusta mutta edes osa😁
Kuvat profiilissa plussaa.
En hae kirjekaveria joten tapaaminen muutaman viestin/yhteydenpidon jälkeen olisi suotavaa.
Minulle ei merkitse se mikä olet koulutukseltasi, asemaltasi tai paljonko sinulla on rahaa ja omaisuutta. Tärkeintä on miten kohtelet minua ja muita ihmisiä.
Valehtelu, epärehellisyys ja ylimielisyys ovat piirteitä joista en pidä.

Pieni epistola tästä tuli mutta toivottavasti tärkeimmät asiat selviävät minusta sinulle.
Rohkeasti vaan viestiä laittamaan, jos kiinnostuit. Koskaan ei tiedä " kuka tulee vastaan? Kuka on se oikea?"

Ikä
33 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Jalasjärvi
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!