• Orion
  • 27 vuotta
  • Turku
  • Mies etsii naista
  • Paikalla

Orion

Olen 27-vuotias ykköstyypin diabetestä sairastava nuori mies. 16 Personalities -testin mukaan olen tyyppiä INTJ-T eli Arkkitehti.

Aluksi olen ujo ja hiljainen, mutta pääsen siitä vähitellen yli. Olen silti treffeillä utelias kuulemaan sinusta lisää, joten jos olet puhelias, kuuntelen kyllä mielelläni. Laita viestiä niin voidaan mennä vaiks kahville tai syömään.

Harrastuksiani ovat rautatieliikenteen seuraaminen ja asemarakennusten tutkiminen, molempiin liittyy valokuvaus ja kuvien julkaisu netissä. Olen kuvannut lähes 400 rautatieasemaa (asemarakennusta) ympäri Suomea.

Toiveenani on löytää ihan tavallinen, fiksu ja savuton tyttöystävä. Ulkonäöllä ei ole minulle niinkään merkitystä. Tärkeintä on, että olet rehellinen ja ystävällinen. Parisuhteessa yksi tärkeä asia on mielestäni se, ettei yritetä miellyttää kumppania omalla kustannuksella. En halua olla kellekään niin itsekäs.

Haluaisin sellaisen tyttöystävän, joka kaipaa läheisyyttä, rakkautta ja seksiä, sekä yleisesti mukavaa yhdessäoloa illalla kotona töiden jälkeen. On mukavaa jutella miten päivä on mennyt ja syödä yhdessä iltapalaa, kuunnella musiikkia ja rentoutua.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Sun kanssa ois kiva käydä ulkona kävelemässä tai vaikka Föri-risteilyllä Turusta Åboon. Tykkäisin myös kuulla mitä harrastuksia sulla on, ja mitä tykkäät tehdä vapaa-ajalla.

Minua ei kiinnosta käydä baarissa vetämässä kännejä. Toivon, ettei sinuakaan. Maltillinen alkoholin käyttö (esim. saunajuomat) puolestaan on ok, sitä minäkin teen. Ei-humalahakuista juomista.

Jos olet rehellinen, uskollinen ja oma ihana itsesi, saat minusta mahtavan kumppanin jonka puoleen voit kääntyä missä tahansa asiassa tai murheessa :)

Ikä
27 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!