• Juhani61
  • 62 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Juhani61

Lähtökohtaisesti en osaa täsmällisesti sanoa mitä Deitistä etsin; muuta kuin että nainen on ajatuksissa. Kombinaatio henkilöstä joka olisi paras ystäväni, seikkailunhaluinen, enakkoluuloton, treffiseuraa monipuolisesti, kiinnostunut tapahtumista, kokemisesta ja läheiisyydestä.
Kun selaan noin ikäiseni naisten toiveita, niin lähtökohta näyttäisi miehen suhteen olevan 60 vuoden ikä. Mutta en lannistu; yrittänyttä ei laiteta....
Siispä, olisi mukava saada yhteys ja tavata noin ikäiseni vapaa nainen; lähinnä pääkaupunkiseudulta. Mutta jos mukava löytyisi, niin kauempaakin.
Olen sinkku, jo vuosia sitten eronnut. Minulla on aikuisia lapsia, joiden kanssa on hyvät välit. He elävät omia juttujaan ja minun ei tarvitse heidän elämään puuttua. Mutta tietty vietän aikaa heidän perheiden kanssa aikaa. Minun kotini ovet ovat "lähes" aina auki lapsilleni perheineen.
Olen liikunnallinen, terve; lähinnä hyötyliikunnallinen.
Minulla on aika sarkastinen huumorintaju ja tykkään stand-up ohjelmista lukuunottamatta esiintyjiä, jotka keskittyvät esityksissään alapään seksistisiin juttuihin.
Tykkään kokata ja kokeilla uusia raaka-aineita ja ruokaohjeita.
Seuraan ajankohtaisia asioita kotimaassa ja myös globaalisti. Elokuvat kiinnostavat, mutta ei räiskintä eikä kauhujutut. Nimenomaisesti elokuvissa katsottuna.
Naisessa pidän rehevästä naisellisuudesta.
Itse pyrin välttämään alkoholin nauttimista, mutta minua ei haittaa toisten kohtuullinen alkoholin käyttö.

Ikä
62 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
En tiedä
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!