• Rakkautta Vailla
  • 56 vuotta
  • Kuopio
  • Mies etsii naisia, miehiä, pareja ja muun sukup.

Rakkautta Seksiä Luottokumppania

Molemmille sopivaa hyvää hellää hyvältä toisilleen tuntuvaa kun kolahtaa siitä se alkaa yhteinen taival ?!. Asunnot eri hyvä olla kuin Papin Amen turhake (eroja vaikka pappi vihkii on liikaa) jos et halua elättää!. Tuloni tippuu jos sama osoite joten kämpät erikseen vaikka varastona toinen, voin olla toisaalla 24/7/365 toki sekin sopimusjuttu kuin tiiviisti haluaa olla, sopien kuin yleensä kaikki asiat suhteessa. 2 kotia oikein ajatellen suo ”miniloman” olla välillä toisessa asunnossa yhdessä käyden jos välimatkaa asunnoilla vaan kaikki sovittavissa miten asian hoitaa. Itsellä Sauna asunnossa kuin ylin krs ja iso parveke jossa viilennellä !!. Toki mitä lähempää lempi tietty kätevämpää järjestelyt..

Meinaa tulot nykyiset 1400€/kk netto vakinainen tulo (joka varmaa ei työttömyys katkaise) ne tippuu n.850€Rion/kk jos siis sama osoite tai aviossa (kokemusta 1 suhde ei otettu Kelasta selvää tippui toisenkin tulot rajusti joka johti eroon) joten en halua olla elätti!. Aikanaan muutamia työtapaturmia vakavin tipuin 5m kovalle maalle, kaksi pitkää arpea muistuttaa etten valehtele joten 41v> pääsin Eläkkeelle enkä työelämää kaipaa joten aikaa mahdollisuutta olla melkein missä miten vaan kuin edellä sanonut. Yksi vaade vielä olet asut City kuin minä itse voin käydä välillä kuittaamassa kämpäni kunnon jos et halua mukaan minilomalle Kuopioon. Ps. Kroppani kuntoutunut kaikkista tapaturmista täysin älykin kuin kunto sekä haaraväli toimii, ei petä vaan kestää minkä Nainen haluaa.

Lapsuudenkoti asuen korvessa kituen Maalla joten Maaseutu 🤮🤮🤮 Rakastan asfaltin hohde kesän ”helteet” tori Rosso jne vain satunnainen mökkeily korvessa jaksoina Ok!. <<Ehtona siinäkin mökillä oltava Sauna ja Ranta ,, teen töitä sen eteen ettei Sinusta tunnu jotta loiseläjä olisin !!.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Täytyy jatkaa laajentaa (on kokemuksia hyviä parina parin kanssa kuin Bi-touhut) Kohta 4v ei kyrpäni ole päässyt mihinkään koloon joten nyt vapaa haku jotka YMMÄRTÄÄ jotta Suuseksi voi jopa voittaa (voittaakin) perinteinen Nainen/Mies ähellystä vakioasentoja,, ne käyty läpi kuin Transnaisen kera ollut jolla oli alkuun kyrpä sitten vaginoplastinen leikkaus sai pillun,, toimi oli hyvä vaan sekin siitä..

Eli Jos osaat oikein lähestyä niin Bi-kundi voisimme olla suu/käsipeli,, parit minä kokenut kolmanneksi mukaan tyydytän molempia!.

Ikä
56 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naisia, miehiä, pareja ja muun sukup.
Kaupunki
Kuopio
Millä mielellä
Seikkailuun
Jäsenyys
Deluxe-jäsen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!