• MelkoKivaMies
  • 47 vuotta
  • Sastamala
  • Mies etsii naista
  • Paikalla

MelkoKivaMies

Luotettava, rehellinen ja vastuuntuntoinen, mutta myös tarvittaessa jämäkkä mies täällä hei!

En tavoittele kuuta taivaalta, koska se löydettiin jo aikaa sitten. Mutta kuka löytää tässä hetkessä ajattelevan, rehellisen, iloisen ja elämänmyönteisen naisen, joka seisoo omilla jaloillaan ja on valmis tukemaan toista ja seisomaan rinnalla pahoissakin paikoissa? Se olisi enemmän kuin kuu taivaalta ja miljoona tähteä. Ja jos nyt aletaan laskemaan, niin niitä tähtiähän riittää. Mutta mulle riittäisi yksi tähti (joka ei välttämättä ole se Iso-D:n valitsema).

Itse olen kovan kuoren alle piilotettu romantikko, joka olisi valmis oikean ihmisen kanssa vaikka mihin. Mutta en hyppää kerrostalon katolta kanssasi kuitenkaan.
Olen ihan ok koulut käynyt ja oikeat kirjat oli repussa ja tästä ja vain tästä syystä veikkaan, että vanhemmillesikin olisin tässä mielessä ainakin jollain tavalla kelpoinen puolisoehdokas.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mutta välillä olen tosi yksinäinen ja olisi kiva saada ainakin jutteluseuraa toisesta ihmisestä ja aiheena voisi olla jollain tavalla yhteiskunnan pinnalla olevat asiat tai sitten "kuinka sulla menee" -tyyliset jutut. En nyt alkuun odota mitään muuta sen ihmeempää.

Mutta jos kolahti niin pistä viestiä, jos ei kolahtanut niin osui sitten pehmeämmin ;)

Ikä
47 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Sastamala
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!