• jonna_lh
  • 27 vuotta
  • Riihimäki
  • Nainen etsii miestä

Moikka!

Yritän kirjoittaa lyhyesti ja ytimekkäästi:D
Luonteeltani olen luotettava ja avoin, tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olen suorapuheinen ja itsenäinen nainen, joka tietää mitä haluaa. Musta saa lämminsydämisen ja epäitsekkään kumppanin.
Joskus on kiva nollata, mutta joka viikonloppuista dokaamista en jaksa. En myöskään haluaisi elää semmoisen ihmisen kanssa joka on niinsanotusti radalla monta kertaa kuussa. Tapahtumat ym tietysti erikseen. Kännitupakointi on mulle ok, koska teen sitä itsekkin. En haluaisi kuitenkaan seurustella tupakoitsijan kanssa ja nuuskaamisesta en tykkää yhtään.
Olen 173cm pitkä ja toivoisin vähintään samanmittaisen, mielellään pidemmän miehen.
Etsin samanhenkistä ihmistä, jonka kanssa jakaa arjen ilot ja surut. En tarvitse mitään kuuta taivaalta, perus tavallisen työssäkäyvän miehen, joka tietää mitä haluaa. Joku jolla olis samat arvot. Haluan ihmisen, joka on aito ja 100% luottamus koska enää en halua tulla satutetuksi. Mitään pelailuja en katsele enää. Tiedän, mitä haluan enkä aio tinkiä niistä. Haaveena olisi löytää mahdollisesti elämänkumppani :)
Harrastuksiini kuuluu ratsastus, käyn kuntosalilla ja ulkoilen. Tykkään myös (metsä)retkistä ja reissuista. Tykkään olla menossa, en vois kuvitella viettäväni esim vkl vapaita vain kotisohvalla. Mutta myös koti-illat on kivoja.

Jos tuntuu, että tässä vois olla sitä jotakin nii laitteleppa viestiä ja käydää vaikka kahvilla ja kattellaa toimisko kemiat:)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
27 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Riihimäki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!