• Aleksi892
  • 33 vuotta
  • Espoo
  • Mies etsii naista

Aleksi892

Moikka - toivottavasti viihdyt tämän tekstin parissa :)

Minulla on oikeastaan kaksi erilaista roolia mitä ylläpidän;

1. Työminä - Pukumies
Teen töitä kansainvälisten asiakkaiden kanssa neuvonantajan roolissa (Tekniikan ala). Uskon esimerkiksi siihen että aina pitää olla aikaa kollegalle ja positiivinen ajattelutapa voimistaa. Olen luonteeltani johtaja jonka takia ajaudun huomaamatta haastaviin työtilanteisiin.

2. Lempeä nallekarhu - Vapaa-ajalla
Työssäni on melko kova paine ja joudun olemaan siinä roolissa jämäkkä ja määrätietoinen. Vapaa-ajalla pyrin yhdistämään parhaat ominaisuudet työpuolelta lempeään luonteeseeni. Millainen sitten olen? Kärsivällinen, Hellä, empaattinen, kiltti ja positiivinen :). Näiden lisäksi minulla on kuulemma vahvat kädet jotka ovat hyviä hierontaan. Mietin myös paljon muiden tunteita ja ajatuksia koska olen luonteeltani todella empaattinen.

Harrastuksista ja kiinnostuksista; Minulle tärkeää on itseni kehittäminen kattaen fyysisen ja henkisen puolen. Olen myös siinä mielessä perinteinen mies että omaan kädentaitoja ja tykkäänkin vapaa-ajalla korjata rakennuksia ja laitteita. Tämä on hyvää vastapainoa toimistotyölle :).

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Päihteistä; En polta tupakkaa enkä oikein pidä alkoholistakaan. En ole kuitenkaan absolutisti.

Mitä odotan sinulta; Toivon että olisit avoin elämälle ja itsesi kehittämiselle. Olisi myös hyvä että olisit valmis rakkaudelle ja elämänpituiselle matkalle :). En ole kovin ulkonäkökeskeinen. Luonne on minulle tärkeämpää.

Mitä haen; Olen avoimella mielellä liikkeellä, ihania hetkiä yhdessä ja tulevaisuudessa myös mahdollisuus pysyvämpään.

Tutustutaanko?

Ikä
33 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Seikkailuun
Suuntautuminen
Hetero
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!