• Turms
  • 55 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Turms

Bures!

Elämässä on peruspalikat mallillaan: perhe, ystäviä, sopivan haastava työ ja oma kiva kämppä, mutta tärkein puuttuu, eli sielunkumppani. Takana on elettyä elämää kolmen avoliiton verran. Aloitetaan loppuelämän seikkailu yhdessä!

Punttis, kävely ja pyöräily hoitavat sekä kroppaa että nuppia. Tämä mies puhuu ja pussaa – mutta osaan myös kuunnella. Tositarkoituksella, pilkettä silmässä. Intohimoa pitää suhteessa olla.

Saan voimaa luonnosta ja meren rannoilta, mutta viihdyn myös kaupunkivilinässä kulttuuririentoineen. Minut löytää myös tuntureilta ja reissuun olen aina valmis. Mieliin on parhaiten syöpynyt Kenia ja Uusi-Seelanti. Mukava on kierrellä myös autolla pitkin Eurooppaa. Lähdetkö kanssani valloittamaan Norjan vuonot ja vuoret?

Olethan tyttömäinen, ennakkoluuloton ja innostut helposti. Osaat arvostaa parisuhdetta, antaa sille aikaa. Omia kavereita ja intohimoja on toki hyvä olla. Yhteisiäkin varmaan löytyy ajan mittaan. Tylsää meillä ei tule olemaan. Lähdetään siis kävelylle meren rantaan, keskuspuistoon, sienimetsään, Ateneumin ihmeitä katsomaan tai vaikka piknikille Suomenlinnaan. Aito ihminen toiselle aidolle!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Jos sinulla on koira, niin mikäs sen kivempaa – karvaturrit ovat kavereitani :)

p.s tukka kyllä kasvaisi, jos haluaisin. Maratonharrastuksen myötä jäi virtaviivainen tyyli ;-)

We have all the time in the world...I just haven't found you yet!

I am sporty, joyful, outgoing and social. I like my interesting work but family and friends always come first. I like to travel both abroad and in Finland. Let's continue this journey together!

Ikä
55 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!