• Johan Amateur
  • 35 vuotta
  • Espoo
  • Mies etsii naista
  • Paikalla

Syvällinen yhteys

Tulin katsomaan, olisitko mahdollisesti täällä. Sinä, kenen kanssa voisi monitahoinen syvällinen vuorovaikutus olla niin luontevaa ja vahvistavaa, että sillä olisi järisyttävän myönteinen vaikutus koko elämän mittakaavassa, meille molemmille.

Aitous ja avoimuus ovat kiinteimpiä ja kuvaavimpia piirteitäni, ja samoja puolia arvostan suuresti myös toisessa. Laaja-alaisuus ja syvällisyys ajattelussa sekä suurisydämisyys muodostavat yhdessä edellä mainittujen piirteiden kanssa silmissäni kuvan ihanteellisesta ihmisestä. Mitä itse kuvailemieni seikkojen lisäksi haluaisin elämääsi tuoda, on ennen kaikkea turvallisuuden tunne, sekä siitä että kaikesta voi ja pitää puhua, että voit olla aina täysin olla oma itsesi. Tämä tunne on mielestäni avain erityisen tärkeänä pitämääni luontevaan ja kiinteään läheisyyteen kaikilla tasoilla. Yleisesti näen muutenkin, että ihmisyyden ydintä on ymmärtää erilaisten taustojen ja tilanteiden muodostama ulkoinen tilanne hetkessä, ja että se ei ole ihmistä itsessään määrittävä seikka ollenkaan, vaan se perustuu puhtaasti ja täysin ihmisen sisimpään.

Luonto on äärettömän tärkeä elämän lähde, puutarhan kukkien kautta vahvimmin saan tuntea yhteyden siihen. Metsissä ja merenrannoilla ulkoillessa tunnit vierähtävät huomaamatta loputtoman koettavan ja nähtävän, sekä levollisten ajatusten vallatessa mielen. Vaikken itse taiteellinen olekaan, on sen merkitys myös hyvin suuri, ja arvostan taidetta ja taiteellisuutta etenkin sen puhuttelevuuden vuoksi paljon. Luonto itsessään on jo taidetta täynnä, kun vaan antaa itselleen mahdollisuuden nähdä ja kokea sen.

Jos käväisit ja pääsit tänne asti, kiitos siitä kovasti, kerrothan jotain ajatuksistasi, olen hyvin kiinnostunut kuulemaan sinusta.

Ikä
35 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!