• jiieeam
  • 44 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Hello There!

Kuvailisin itseäni rock-henkiseksi nörtiksi joka tykkää nauramisesta. Musta huumori ja itselleen nauraminen ovat lähellä sydäntä. "Kummeli huumori" ei innosta tippaakaan.
Olen rauhallinen ja ehdottomasti positiivinen luonne, mutta silti sisuksissa myllertää toisinaan hyvinkin paljon. Ympäröivä maailma, ihmisten välinpitämättömyys ja ahneus saavat minut turhan usein raivoihini.

Nauramisen ohessa tykkään myös henkevistä keskusteluista ja uskallan väittää olevani hyvää juttuseuraa. No joku, joka näkee maailman erilailla kuin minä, saattaa olla toista mieltä.

Olen utelias, ja se uteliaisuus on vienyt minua mielenkiintoisiin paikkoihin ja mielenkiintoisten ihmisten keskelle. Haaveena olisi joskus muuttaa Suomesta pois. Suomen talvi on aivan liian pitkä ja elämänilon tappava kokemus. Suomalainen junttius oli aikoinaan hauskaa, mutta nykyisin pelkästään raivostuttavaa.
Olen musiikin suurkuluttaja ja kotona soi aina musa. Kun rokki alkaa kyllästyttämään, painun Keskuspuistoon ihmettelemään luonnon ihmeitä.
Matkustelu on minulle suorastaan elämän tarkoitus ja odotan innolla pääseväni taas seuraavalle reissulle.

Pidän itsenäisistä ja älykkäistä naisista, joilla on ns. "luonnetta". Juoruilevat ja katkerat ihmiset jätän suosiolla rauhaan.
Kokemus on myös osoittanut, että kumppanilla tulisi olla jotakuinkin sama maailmankuva ja arvot kuin minulla on, muulla ei niinkään ole väliä.

Ikä
44 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!