• Hopefull
  • 54 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

Hymyile mun hymylle

Minä olen vuosissa iätön, ajaton, vapaa. Koen, että osaan kohdata, kuunnella, kysyä, katsella, keventää, kujerrella ja aina kunnioittaa.

Asenteeni elämään on positiivinen ;hyviä asioita tapahtuu hyville ihmisille. Kaikki on hyvin elämässäni nyt mutta kaipaan kumppania rinnalleni. Helppoja hetkiä, hauskoja hetkiä, uteliaisuutta, uuden oppimista, kehittymistä, armollisuutta jos jotakin on vielä kesken.

Toivon kohtaavani hänet, jolla on samat arvot, aikaa ja vilpitöntä halua jakaa elämänsä. Tuoda ja saada energiaa, hyviä keskusteluja, naurua ja uskallusta antaa sielunsa tanssia.
Vähemmän kiirettä, enemmän kuuntelua, tarvittaessa tilaa antaen. Kaikki omalla painollaan, vapaana liiallisista ajatuksista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Arvostan arkea, nautin juhlahetkistä. Liikunnallisena ja itsestäni huoltapitäneenä minut saa mukaan moneen, jos taidot ei riitä ihan kaikkeen, kompensoin innokkuudella. Luen paljon, kuuntelen musiikkia Inspiroidun sanoista, hienoista lauseista, lyriikoista.

Avoimen uteliaana heitän itseni likoon täällä; avautuuko uusi polku, viekö virta, lähteekö lentoon. Tavataan meren rannalla, puistossa, kävelyllä, kahvilla. Uteliaina toisiamme kuunnellen, yhteisiä ajatuksia tavoitellen. Voidaan myös hymyillä!

Ikä
54 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!