• EiHulkVaanHug
  • 31 vuotta
  • Oulu
  • Nainen etsii miestä

💜🐸🔧😄🦓💡

📯Hei vaan ja hellät tunteet!

Etsinnässä mies joka arvostaa terävää ja hyväntahtoista sarkasmia sekä nauttii läheisyydestä ja kosketuksesta arjessa. Sellainen maastokelpoinen ja maalaisjärjellä varustettu ymmärtäisi varmaan omaa arkeani. Perheestä ja sujuvasta arjesta haaveilen tulevaisuudessa. Tasavertaisesta elämisestä ja olemisesta. Sellaisesta, että voisi keskustella ihan mistä tahansa ja jossa olisi kaikilla tilaa olla ja mennä. Olen ihan vastuullinen mallikansalainen mutten halua koskaan kasvaa aikuiseksi, etsinnässä kyydissä pysyvä rikostoveri tuleviin koiruuksiin. 😄

Olen sosiaalinen introvertti, ethän puhu minua pyörryksiin. Pitkästä oivaltavasta kirjeestä en saa sydämentyksiä vakavampia seurauksia.😉 Tyhjille profiileille ja flirtin laittajille en vastaa. Mielestäni on ihan liian harvasanaista jos 👍 tai "Moi" on kaikki mitä kirjoittamastani jäi käteen. Vastaan kyllä takaisin jos tuntuu, että ymmärsit minua tai löydän profiilistasi samansuuntaisia arvoja.

Kypsyyden, ihmisenä kasvamisen, elämänkokemuksen ja itsetunnon arvostan korkealle ja niistä mielelläni opin myös lisää. Löytyykö toista samanmoista?😊 ( = Jos tämä kappale menee ihan täysin yli hilseesi, ei kannata kirjoittaa ollenkaan, tämä on minulle tärkeä aihe. 😊 )

Perinteiset arvot luotettavuus, vastuullisuus, oman elämän hallinta ja positiivinen ote elämään viehättävät. Omia mielipiteitä soisi olevan sen verrran, että seisoisitpa omien sanojesi takana joka suuntaan kumartelematta. Arvostan kykyä sanoittaa kokemaansa ja tuntemaansa kun taas vaikkapa television tollotus ei viehätä aktiviteettina ollenkaan. Olisi hienoa jos tulevaisuudelle olisi jotakin toiveita ja vielä hienompaa, jos jokin osa niistä voisi olla yhteisiä. Jos osaat hymyillä, olen myyty. Aito, kokonainen ihminen virheineen ja puutteineen kiitos.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Paljon muutakin sanottavaa olisi mielenpäällä ja tässä on nyt vasta yksi kuvaannollinen raapaisu itsestäni yhdeltä kantilta. Oliko minun ajatusmaailmassani jotain sellaista, josta riittäisi iloa sinullekin? :) Yllätä kömpimällä päivänvaloon?😄

🌲✨📩🐸

Ikä
31 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Oulu
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!