• Molon labe
  • 52 vuotta
  • Helsinki
  • Mies etsii naista

Molon Labe

Täällä olisi ihan tavallinen Suomalainen mies. Brad Pitt en ole, toisaalta en myöskään Danny DeVito. Ehkä enemmänkin Jethron, Sami Hedbergin ja Jope Ruonansuun sekoitus höystettynä Andy Ruiz Jr:llä. Hakusessa keskustelukykyä ja mielipiteitä omaava rehellinen vapaa nainen joka ei ole vetänyt nutturaa liian kireälle. Eli siis tyyppi joka kanssa käydä, vaikka kahvilla, syömässä, kävelyllä, keikoilla, leffassa tai mitä nyt keksitäänkään. Tavataan, tutustutaan ja katsotaan mihin se johtaa. Elämänkumppania tässä hakusessa on, mutta ei ystäviäkään koskaan ole liikaa, aikahan sen näyttää mihin polku vie kohdattaessa. Arvostan parisuhteessa myös omaa-aikaa ja kavereita, niin varmasti sinäkin. Niin sen pitää mielestäni parisuhteessa ollakin, on yhteiset asiat, menot ja kaverit sekä omat.
Olen työskennellyt turvallisuusalan eri tehtävissä koko tähänastisen työurani. Kuljetusala ja autot ylipäätään ovat tuttuja sekä lähellä sydäntä, lähinnä sukurasitteen kautta.
Olen kohtuullisen kätevä käsistäni ja monien asioiden korjailu tai rakentelu onnistuu. Talleilla on vuosien saatossa tullut luudattua kaksi ja nelipyöräisten kimpussa, jopa liian kanssa.
Osaan täyttää ja tyhjentää astianpesukoneen sekä myös käyttää sitä. Samoin on kuin pesukonetta ja imuria. Ruuanlaittokin onnistuu muullakin kuin mikrolla ja muistakin aineksista kuin eineksistä. Lakanoiden vaihtaminen sujuu alta tunnissa, vain pussilakana voittaa minut 100-0. Tunnistan erilaisia kukkia ja osaan niitä hankkia. Oven auki pitäminen naiselle on perustaito, kohteliaisuus ja käytöstavat kunniaan. Sielussani sykkii myös pieni romantikko, eikä illallinen kynttilän valossa Antonio Bocellin soidessa taustalla aiheuta yökkäysrefleksiä.
Kykenen tarvittaessa kulkemaan läpi kaikki Hennesit & Mauritzit, vaikka olis kuumakin. Ikeassakin olen käynyt ja selvisin hengissä, ehkä vähän haavotuin korkeintaan.
Lomat olen tykännyt viettää Savon sydämessä. Radiokanavana toimii yleisimmin Nova tao SuomiRock. Musiikimaku on vähän laidasta laitaan, mutta esimerkiksi Peer Günt, FMEJ, Klamydia ja Melrose toimii mainiosti. Myös Mariskan Horros ja Arja Korisevan Ukkonen säväyttää. Harrastuksena on toiminut sopimuspalokunta ja muu järjestötoiminta vuosikymmeniä, samoin kuin eri kamppailulajit, painottuen Filippiiniläisiin tyylisuuntiin. Ravintolaan lähden mieluimmin syömään ja pelaamaan bilistä tai vaikka nolaamaan itseni karaokessa kuin vetämään lärvit ja tanssimaan. Kyllä tarvittaessa, jos se nyt jotenkin on "välttämätöntä" lärvien vetäminenkin onnistuu, en vain näe siinä mitään järkeä. Mieluimmin drinksu kaks, lasi pari viiniä, tai pari bisseä ja nastaa läpän heittoa sekä safkaa.
Huumoriani ja muuta tyyliä on joskus kuvattu sanoilla, köyhän miehen Niko Kivelä.
Rakastan eläimiä varsinkin koiria, erityisen lähellä niistä sydäntä on rotikat ja sakut, niiden kanssa, kun on tullut vuosikymmeniä vietettyä. Jos jotain inhoan, niin niitä jotka voivat olla eläimille pahoja.
Rehellisyyttä pidän yhtenä suurimmista arvoista.
Jos etsit oman elämäsi Åke Blomqvistia, ja viihdyt Pavilla ja Ruusulinnassa kaiken vapaa-ajan olen ihan väärä profiili, nopeissa ei todella taivu heitot ja spagaatit, korva suussa saatan hitaat viedä ;-) Åken kanssa meillä ei ole mitään muuta yhteistä kun se että molemmat on Stadin kundeja.

Lisää kysymällä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
52 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!