Rotunainen79, 44v

Apua isokokoisilta?

Tämä voi nyt kuulostaa vähän härskiltä, mutta minulla on vähän nolo ongelma. Pyydän jo etukäteen anteeksi!

Olen ollut jonkin aikaa sinkku ja olen huomannut, että tyydyttävän seksin löytäminen on todella vaikeaa. Vilpitön anteeksipyyntö kaikille keskikokoisen tai sitä pienemmän peniksen omaaville miehille, syy ei ole teissä vaan minussa. En vaan kertakaikkiaan saa tyydytystä jos penis ei ole riittävän suuri ja erektio kestävä. Joo-o, naurakaa vaan, minua ei naurata. Liian moni lupaava suhde on jo kaatunut siihen, että seksi ei toimi. Leluista ei ole korvaamaan aitoa, isoa ja kestävää kalua. Niin se vain on minun kohdallani. Joten löytyisikö tähän hätään apua, hyvät isokaluiset herrat? Ihan vain noin ohjenuoraksi, puhun nyt kokoluokasta 20/5 ja siitä ylöspäin. Paksuus on tärkeämpää kuin pituus. En osaa sanoa, missä yläraja kulkee, vielä ei ole tullut vastaan liian isoa. Jotkut rajat meikäläisenkin ulottuvuuksilla varmaan on :D

Kiva olisi, että vartalo olisi sopusuhtainen ja kasvot katseenkestävät, ja luonne hyväntahtoinen, ymmärtäväinen ja kiltti. Ja vähän tuhma. Hyvä huumorintaju on tärkeää, seksin pitää olla hauskaa. Kielitaito on erittäin suuri plussa! Muutenkin arvostan kokonaisvaltaisesti hyvää seksiä, pelkkä jyystö ei riitä, vaikka koko riittäisikin. Saat olla vapaa tai varattu, luottamus on taattu. Parisuhdetta en etsi varsinaisesti, vaikka eihän se tietysti haittaisi, jos tästä sellainenkin kehkeytyisi.

Saan varmaan paljon vihapostia, mutta jos joku nyt ymmärtäisi tämän viattoman avunpyyntöni ja tarjoaisi apuaan. Pitkä ja kuuma sessio tai kaksi olisi omiaan poistamaan paineita sekä minulta että pelastavalta ritarilta. Lupaan hyvät kyydit. Rakastan seksiä. Itse olen ihan kaunis, vartalo sopusuhtainen ja rinnat hyvän kokoiset. Olen myös terve ja sitä luonnollisesti edellytän myös mieheltä. Olen myös ihan tavallinen ja täyspäinen ihminen, vaikka tästä ilmoituksesta joku saattaisi päätellä jotain muuta. Mitään vaikeuksia en tule aiheuttamaan millään tavalla.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ymmärtänette miksi en laita tähän ilmoitukseen kuvaani, sen saa sitten yksityisesti. Ja ei, en ole maksullinen nainen. Olen vain puutteessa.

Päivitystä... Siis apua! 😂 Miten ihania, huomaavaisia ja avuliaita miehiä täällä onkaan! Oon niin syvästi pahoillani etten mitenkään pysty vastaamaan kaikille. Monta varmasti upeaa kokemusta jää kokematta, kun en kykene teitä kaikkia käydä läpi 🤪 Jos en vastaa, syy ei ole sinussa vaan vastausten hurjassa määrässä. Kiitos! Etteköhän kuitenkin noilla avuilla saa seuraa jostain toisesta pulassa olevasta naisesta 😉 Iloista Uutta Vuotta kaikille, mulle siitä tulee varmasti ikimuistoinen 😁

Sukupuoli
Nainen
Ikä
44 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: