• Rautasade
  • 38 vuotta
  • Vantaa
  • Nainen etsii miestä

Rautasade

Olen, niin kuin sinäkin monien sattumien ja kokemusten summa. Muutun, niin kuin sinäkin alati virtaavassa todellisuudessa, jota muokkaan itse ja maailma ympärillä.

Myös se tosiseikka, että olen nainen tekee minusta muuttuvaisemman, kuin sinusta miehenä. Älä pelästy sitä piirrettä vaan pyri sopeutumaan siihen, koska se muutosvoima on pakollinen uuden elämän syntymiselle ja luovuudelle. Jos annat sille tilaa, tulee se hyödyntämään sinun elämääsi monin eri tavoin. Anna siis tilaa syntymiselle ja tuhoutumiselle.

Minussa on mies ja nainen. Poika ja tyttö. Näet ne molemmat ja iloitse niistä kun ne tulevat esiin, kuten tulen iloitsemaan ja tukemaan omiasi.

Oma poikani rakastaa kilpaurheilua, kilpailuita, autoja, moottoripyöriä räminää ja kalinaa. Hän viihtyy metallifestareilla, tumma bisse kädessä, hän moshaa niskansa kipeäksi ja reitensä hakkaa mustelmille kun Ironmaiden tai Sentenced iskee nuotteja ilmoille. Hän tulee kanssasi automessuille, jääkiekkomatsiin ja showpainimatseihin joita näet rakastaa. Hän tulee syömään kanssasi hodareita ja vetämään härskejä vitsejä kavereidesi kanssa. Hän on mukana kun tarvitset rukaria ja maalata asuntosi seiniä tai venettä. Hän on mukana pokeri-illoissa, myös niissä strippipeleissä. Hän tulee mielellään katsomaan kauniita tyttöjä jotka tanssivat vähissä vaatteissa ja kuljettavat kehoaan vaatteitasi vasten. Hän myös valitsee hyvät aikuisviihdepätkät ja tietää niistä enemmän kuin ehkä tarvitsee..

Tyttö taas tulee esiin, kun tarvitsee olla empaatti ja herkkä asioille. Näet hänet ostamassa vaatteita, värjäämässä hiuksia (omia ja ystävien) Kun hän tuo kukkia kaupasta kissojen syötäväksi ja itsensä iloksi. Kun hän miettii miten parhaiten kuulisi toiveitasi ja yhdistäisi ne omiinsa. Suunnittelee otsa kurtussa tulevia synttäreitä ja huolehtii lahjoista. Ottaa toiset ihmiset huomioon, unohtaen itsensä. Juhannusyönä kerää kukkia tyynyn alle ja käy pyörimässä heinikossa,- eihän sitä koskaan tiedä.. Tietää ja muistaa jokaikisen ysäribiisin ja on pyörillä kulkeva jukeboxi jota et saa hiljennettyä vaikka tunkisit munkkia kurkusta alas. Rakastaa kaikkea kaunista,- niikuin sinuakin. Noituu täydenkuun alla, Jumaloi Uuttakuuta

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mies minussa arvostaa seesteisyyttä ja arkea. Hän osaa olla vakava mutta myös viihdyttävä tarinankertoja Hän on se vanhaukko piippu suussa miettimässä miten kalaverkot voivat ja onko sauna valmis ennen yhdeksää.

Nainen minussa on viisas, mutta välillä tahtoo stressata liikaa. Ottaa toistenkin asioita hoitaakseen vaikka tietää hyvin ettei tarvitsisi. Yrittää ennakoida mahdottomia ja vääntää itsensä usein solmulle,- yrittää tehdä sitä muillekin. Uskoo kaikesta aina hyvää vaikka tuntee varjot ja pimeyden läsnäolon. Yrittää aina olla niin pirun valpas ja usein epäonnistuu, mutta nauraa sille vaikka itkettääkin. Opettelee olemaan yhtä armollinen itselleen mitä on muille, Harrastaa siis ikuisuusprojekteja ja mielikuvitusleikkejä. On piikikäs ja sarkastinen Helvetin hyvä sängyssä ja tietää sen. Eläinrakas, ihmisrakas ja rakastaa elämää ylipäänsä. On vannonut verivalan suojellakseen sitä. Joka kuukausi se uudistuu. Vuoroveden mukaan.

Sinä

Mitä pyytäisin Sinulta, kun tulet vastaan.

Ole ihminen Verta ja lihaa Ole epätäydellinen täydellisyydessäsi. Älä odota minulta vähempää. Kosketa minua miehenä ja joskus kiimaisena poikana, Katso minua naisena ja joskus jumalaisena olentona, Silloin minäkin teen samoin sinulle

Kuuntele minua rivienvälissä on se tärkein sanoma niissä sanoissa joita ei sanota ääneen. Ne ymmärretään sielulla ja sydämellä. Herkisty

Tule, kun vapisen.
Opettele kuulemaan se hiljainen avunpyyntö, joka minulle on liian vaikea sanoittaa. Olen kantanut vastuun itsestäni ja monista muista ilman apukäsiä, mutta sillä on aina liian kova hinta. Älä pistä minua maksamaan sitä, koska se on kallista sinullekin. Toimi soturina vaikka osaan käyttää kilpeäni ja miekkaani tehokkaasti. Älä taistele minua vastaan vaan rinnallani, niitä näkymättömiä kuin lihallisiakin vastaan. Auta, kun omat taitoni ja kykyni eivät riitä. Mutta haasta oppimaan uusia taitoja Ajattelemaan joka aamu toisin.

Elän, kosketuksista, sanoista, mutta etenkin teoista. Konkretia on käsinkosketeltavaa arkista rakkautta Se voi olla pyörätuolinhuoltoa. Ruuan tekemistä, kun minulla on liian paljon särkyä. Eeppinen mättöleffa yllärinä ennen nukkumaan menoa. Kirjan lukemista minulle ääneen ennen nukahtamista. Lempikarkin suuhun änkeminen ilman mitään syytä.

Ota minua kädestä ja uskalla viedä vaikka aluksi saattaisin vikistä,- vie niin kuin tahdot. Haluan antautua siihen tanssiin jonka askeleet Sinä tunnet parhaiten. Vie minut paikkoihin joissa en ole ennen käynyt Googlemapsin kanssa, anatomian kurssin muodossa tai psykologian kirjan sivuilla. Haluan löytää paikkoja itsessäni, mutta myös Sinussa.

Arvostan suoruuttasi ja rehellisyyttäsi, mutta arvostan myös omaa aikaasi ja yksityisyyttäsi. Huomaathan myös minun tarpeeni näissä

Älä arvostele ystäviäni tai sukulaisiani olivatpa he millaisia tahansa mielestäsi. Ei sinun tarvitse kuin oppia rakastamaan minua ja vähän sietämään heitä

Muista, se mitä annat minulle,- saat takaisin kymmenkertaisena, niin hyvässä kuin pahassa.

Olen vajaa ja tulen aina olemaan vajaa ja rakkautenikin Sinua kohtaan joskus on myös vajaanpuoleista, mutta tiedä se, että se on vain Sinun pitää.

Ikä
38 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Vantaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!