• Pe75
  • 45 vuotta
  • Kirkkonummi
  • Mies etsii naista

Pe75

* * * - Unelmiesi mies on vapaana! - * * *

Samoin allekirjoittanut.

Työnkuva on ajoittain kohtuullisen vaativa, joskus jopa ilman kohtuutta mutta c'est la vie. Kuntoliikunnallinen ylläpitotoiminta tapahtuu salilla(kin), tämä perusterve standardiheteromies olisi tarkoitus pitää käyttökunnossa vielä pitkään.

Muu mahd. harrastustoiminta esim. matkailun ja laskettelun opettelemisen muodossa odottaa kivaa kumppania. Missään nimessä ei voi tässä yhteydessä olla mainitsematta aliarvostettuja, kuin ihmeen kaupalla itsestään tapahtuvia henkisen kehityksen muotoja pimeässä leffateatterissa tai hämärässä olohuoneessa TV:n ja sohvan välisessä hyvinvointikeskuksessa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Haussa olisi lämmin, huumorintajuinen, fiksu ja itsestään huolta pitävä naisellinen nainen. Lapsiluku on omalta kohdalta täynnä (2kpl 50/50), ehkä myös jo silläkin puolella? Etsinnän tarkoituksena ei ole toteuttaa polyamoriaa, monisuhteisuutta tms, vähän samaan tapaan kuin tupakointi - kun itse ei harrasta, niin ei ole niin suurta kaipuuta, toivottavasti tämä pätee myös Sinuun.

Sille on syynsä miksi tätä ollaan kirjoittamassa, ehkä myös sille miksi tämä nyt heijastuu lukijansa (aivan ihastuttaville) silmille, mutta ehkä se on jo osa menneisyyttä. Elämä etenee ja vain aika itsessään ikuista, ehkä meidän on hyvä edes yrittää tarttua siihen?

Ikä
45 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Kirkkonummi
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!