• henrizio89
  • 31 vuotta
  • Tampere
  • Mies etsii naista

henrizio89

Terve! Olen Tampereelta, naimaton ja lapseton. Ruumiinrakenne treenattu ja huoliteltu. Rakastan urheilua, juoksen ja käyn kuntosalilla päivittäin, en kuluta sohvanpohjaa telkun äärellä. Pidän kuitenkin rauhallisista illoista katsellen leffaa tai muuten ottaen rennommin. Juon alkoholia pari-kerran kuukauteen hyvässä seurassa ja juhlahetkinä, en polta (pl. sikaria hyvinä hetkinä).

Luonteeltani olen sovitteleva, en polta hermojani helposti. Olen suorapuheinen ja avoin, mutta hyväntahtoinen kaveri. Kova höpöttään, hymyhuulilla kulkeva mies, mutta annan tilaa myös toiselle ilmaista itseään ja osaan myös kuunnella toisen mielipiteitä ottaen ne huomioon. Kykenen vakavaan keskusteluun aiheesta kuin aiheesta, mutta tykkään heittää "läpyskää" myös monesta asiasta.

Mitä haluan naiselta? No, miehen ominaisuudessa haluan, että nainen on itsestään huolta pitävä, niin fyysisesti kuin henkisestikin, en etsi fitness/missiehdokasta, luonne on 60% ihmisen tärkeimmistä ominaisuuksista. Kuitenkin hän jaksaisi raahata itsensä edes pari kertaa viikossa johonkin fyysisiä ponnisteluita vaativan lajin pariin, oli sitten juoksusta vesipalloon tai jotain siltä väliltä. Tykkää/osaa jutella vakavasti, mutta huumoripuolellakaan ei ole hiljaista. Pieni pilke silmäkulmassa ja iloinen sekä yleispositiivinen elämänasenne. Luonteeltaan mieluiten lempeä, kuitenkin oman arvonsa tunteva jämpti nainen, joka pitää sanansa ja johon voi luottaa. Jos olet kusettamalla ja valehtelemalla tottunut kulkemaan matalamman aidan kohdalta, niin ei kiitos. Hän ei hae miehestä itselleen kynnysmattoa tai muita koiran ominaisuuksia, pois lukien lojaaliutta.... + muuta, mutta tässä pintaraapaisua arvostetuista ominaisuuksista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
31 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!