• Tuulitukka
  • 58 vuotta
  • Varkaus
  • Nainen etsii miestä

Tuulitukka

Elämänmyönteinen positiivinen ja iloinen nainen Savosta. Juuret karjalais/savolaiset joten olen puhelias ja eloisa .Olen asiakaspalvelu alalla ja rakastan työtäni.
Lapseni ovat aikuisia ja tulevat toimeen omillaan niinkuin minäkin ja toivottavasti sinäkin.
Pidän mukavista koti-illoista ja yhdessä puuhastelusta tai vain olemisesta sen kummempia suunnitteluja. Ei aina tarvitse tehdä jotain, voi vaan olla.
Luen paljon ja ulkoilen.
Rakastan kesää ja mielestäni syksy ja vuodenvaihde joka on pimeä pitäisi poistaa kalenterista vaikka syysruska on kaunis ja talvella puut on kun postikortista mutta se pimeys välillä aamusta iltaan!!
Sen jälkeen vaan odotellaan kesää.
Miehestä toivon että hän on puhelias avoin tervejärkinen määrätietoinen liikunnallinen ja osaa ottaa asiat rennosti.Ei mikään tiukkapipo tai työnarkomaani.
Olen itse aika tavalla asiat rennosti ottava ihminen tässä vaiheessa elämää. Musta huumori on se mikä saa minut nauramaan ja osaan myös nauraa itselleni ja toivon et sitä löytyy myös sinusta.
Toivon että ensi kesäksi löytyisi ihminen jonka kanssa voisi matkustella ja hullutella ympäri kaunista Suomea koska ulkomaan matkat eivät onnistu korona takia. Ikävä kyllä.
Loppupeleissä sitä on tullut nähtyä liian vähän.
En ole täydellinen niinkuin et sinäkään ja sitä en etsikkään ja pidän siitä että miehessä on jonkinlaista särmää ja luonnetta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
58 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Varkaus
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 4 lasta tai useampi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!