• Lohjan poika
  • 31 vuotta
  • Lohja
  • Mies etsii naista

Astetta erilaisempi panija

...koska ennakkoluuloisesti käsityöläisoluiden panijalla on komea pehko naamassa eli risuparta.

Olen kasvotusten hieman ujo, mutta kirjoittaminen sujuu kuin maltaiden mäskääminen konsanaan. Harrastukseni on oluen paneminen, joten muutama kilo tullut vuosien varrella harrastuksen mukana entiseen urheilijan vartalooni. Koira sentään motivoi lenkille.

Introverttinä viihdyn parhaiten kotona, koska jännitän sosiaalisia tilanteita. Joskus on toki mukava käydä jossain muuallakin kuin kotona moikkaamassa tietokonetta ja koiraa. Olen myös avoin ja parempi kuuntelija kuin puhuja, joten jos kaipaat juttuseuraa, niin kuuntelen mielelläni. Kovan kuoren alla on herkkä sisus, johon en päästä ketä tahansa helposti käsiksi. Tyypillinen rapu. Toivottavasti et juokse jo nyt pakoon. Saksiniekat ku eivät ole tunnettuja nopeudestaan.

Parisuhde olisi mukava asia pitkästä aikaa. Etenen parisuhteeseen hitaasti, koska haluan suhteen kestävän pitkään enkä tekevän hätiköityjä päätöksiä. Jos kuitenkin tilanteesta muodostuu toisenlaisia suhteita, niin en ole niitä tässä vaiheessa kieltämässä. Otan kaikenlaisia ehdotuksia avoimesti vastaan, vaikka et osuisikaan ihannekumppanin ominaisuuksiin.

Ikä
31 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Lohja
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!