• timitys
  • 36 vuotta
  • Kuopio
  • Mies etsii naista

timitys

Mulla ei ole mitään käsitystä miten tämmöiset itsensä markkinoinnit toimivat (hyvin vaikea ainakaan alkaa itseään kovasti kehumaan yksi kaksi), mutta laitetaan nyt jotain perusfaktoja ylös niin saat jotain käryä minkälainen tyyppi kyseessä. En taida kauheasti runoilla, lukeeko näitä edes kukaan?

Miten nykypäivänä ihmiset löytävät toisensa? Vaikka on teknologiaa niin tuntuu hirmu vaikealta, kaikilla on jatkuva kiire ja suorittaminen päällä vain päästäkseen sitten yksin kotiin - ei kovin ideaalia?

35v Sawolainen hevimies/pässi/modernin ajan viikinkisoturi.

Musiikkimaku on (pääsääntöisesti) metallia, käyn töissä ja töitten jälkeen 3-4x viikossa kuntosalilla, kotona ne peruskotkotukset eli tv, tietokone (pelaan kun on jotain pelattavaa), lukeminen, ym kotona touhuilut.

Viikonloppuina jos on keikkoja jossain tai kissanristiäisiä niin niissä sitten tulee kavereita nähtyä tai sitten kokoonnutaan johonkin lautapelailemaan (milloin saadaan porukkaa kasaan).

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kesällä milloin ehtii niin tulee uisteltua veneellä, muutama vaellus/patikka reissu keväällä/syksyllä kotimaassa ja lomilla yleensä koitan matkustella turistikohteiden ulkopuolella "reppureissu"-meiningillä jossain päin maailmaa tai sitten jotain festarikeikkoja euroopassa (tai kavereita näkemään).

Pituus 183cm ja naismausta varmaan sen verran, että olisihan se ihan kiva jos olisi samantyyppisiä kiinnostuksenkohteita. Kuten myös kun itsekkin touhuan tuon kuntoilun parissa niin naismakuni on siellä "hoikahkon" puolella. Mulla ei ole lapsia ja toivottavaahan se olisi, että sinullakin sama tilanne ja kissoille olen allerginen.

Tasapainoisuus olisi hyvä piirre, mutta sehän ei tietenkään tarkoita, etteikö olisi menevä tyyppi. Tietynlainen räväkkyys on ihan hyvä ja se, että omaa keskustelutaitoa (osaa sanoa myös vastaan). Kaikenlaiset yltiöfeministit ja muut nykypäivän mielensäpahoittajat (yleensä vasemmistoa) ei kyllä tule mun kanssa juttuun.

Nakkaappa viestiä jos sait bingon....tai edes sinnepäin.

ööö pitääkö tämä laittaa myös englanniksi?

No idea how does these things work, but I guess Im sharing some quick facts here about me (its not that easy to advertise yourself)... Im not going to do any poetic stuff (does anybody even read these?)

How people find each others now a days? Even when theres technology people just seem to be busy with everything just to get home to be alone - not ideal?

35yo heavymetaller/ram/modern viking warrior from Sawo.

My music taste is mainly metal, normal days I work, go to gym after work 3-4x in a week and in home typical stuff: tv, computer (I play something when I have something to play), reading etc

Weekends if theres metal gigs around which I like Im there or then if some friends have house parties Im seeing my friends there. Sometimes we play some boardgames if we have enought people to do so.

Summertime I like to fish with our boat, do some hiking stuff at spring/autumn in Finland and vacations I try to plan some trips to somewhere travelling like backpacking or then some festival trips to europe (or see friends somewhere).

Height 183 cm. It would be of course ideal that you share atleast some common interests with me and when Im into working out a bit it would be good that you like to take care of yourself also as my favorite woman body type is in that direction (overweight is commonly turn off no matter of gender). I dont have children so hope its same with you and Im allergic to cats.

Youre free to msg if I was hitting the right boxes....

Ikä
36 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Kuopio
Millä mielellä
Etsintäkuulutus!
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!