• Nonnako
  • 48 vuotta
  • Vihti
  • Nainen etsii miestä

Nonnako

Kukaan ei ole tullut kotoa hakemaan vaikka kuinka olen oven raosta ja parvekkeelta huhuillut.. Ei vaan, olen kyllästynyt deittisovellusten tarjoamaan kertakäyttökulttuuriin ja mä en ole etsimässä yhden yön onnea, vaan ihan oikeaa parisuhdetta. Mun on ihan hyvä näin, mutta rinnalle mahtuu kulkemaan avarakatseinen, onnellinen ja itsenäinen mies,joka arvostaa tavallista aikuista naista.

Ystävät ovat musta tätä mieltä:
Olet aito, empaattinen ja herkkä, vaikka ulkokuoresi onkin kova. Pidät huolta sun rakkaimmista, välillä unohdat kuitenkin itsesi. Tarvitset miehen jolla on iso syli ja sydän, sopivasti temperamenttia ja mielipiteitä. Loistava kokki ja teet kodin minne menet. Vaimo matskua ❤️
Olet sosiaalinen syvällisistä älykkäistä keskusteluista nauttiva, kuitenkin omaa tilaa ja hiljaisuutta arvostava. Hyvä ruoka, ystävät sekä luonto on tärkeä. Joskus jauhomakkarakin on pop jos seura on oikea.

Jos jaksoit lukea näin pitkälle, etkö karannut, olisi ihanaa saada sinulta viesti. Toki sellainen jossa lukee muutakin kuin moi ?. Niihin en aio vastata, sorry!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
48 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Vihti
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!