• jonna_lh
  • 26 vuotta
  • Riihimäki
  • Nainen etsii miestä

jonna_lh

Moips,
kerron hieman itsestäni, jotta musta sais paremman kuvan.
Olen tosi tarkoituksella liikenteessä, joten turha ehdotella mitään muuta, koska en innostu:D
Luonteeltani olen perus rauhallinen ja ehkä varautunutkin, kunnes oppii tuntemaan niin olen puhelias. Usein ihmisillä ei oo aikaa tutustua ja juttu jää siihen. Musta saa avoimen, luotettavan ja lämmin sydämisen kumppanin. Kun olen parisuhteessa niin annan toiselle kaiken enkä katsele muita. Myös omaan positiivisen elämän asenteen.
Työskentelen lähihoitajana kolmivuorotyössä, mutta kyllä sitä aikaa aina on.
Vapaa-ajalla harrastan ratsastusta, lenkkeilen kävellen yms. En ole ihminen, joka viihtyisi kotona tekemättä mitään, tykkään reissata ja olla menossa, mutta myös joskus on kiva olla vaan:)
Innostun herkästi asioista ja toisinaan teen liiankin nopeita päätöksiä=D

Olisihan se hienoa löytää pysyvä elämänkumppani, koska vielä sitä oikeaa ei ole kohdalle osunut. Toivon sulta samoja arvoja ja elämän ajatuksia. Ikä on vaan numeroita, mutta tuo haarukka joka lukee profiilissani olisi aika natsaava. Haaveilen pitkästä miehestä, joka olisi väh 180cm, koska itsekkin naiseksi keskivertoa pidempi. Luonne ratkaisee, ei ulkönäkö tms. Välimatkan ei tarttis olla kauheen pitkä, omistan auton että olen valmis kulkemaan, mutta samaa toivon myös sinulta :)
Mikäli tuntuu, että kolahti tai että täs vois olla sitä jotain tai tunsit jotain niin laita viestiä ja katsotaan, kohtaisko meillä kemiat ! :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
26 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Riihimäki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa