• Kaksin86
  • 36 vuotta
  • Lahti
  • Mies etsii naista

Kaksin86

Moi

Haen noin 24-34-vuotiasta naista, jonka kanssa kemiat ja kipinät kohtaavat ja tulevaisuudensuunnitelmamme ovat samanlaiset. Haaveilen omasta perheestä ja ihan tavallisesta arjesta, johon kuuluu kumppanin päivittäistä huomioimista ja läheisyyttä. Suhteessa olen avoin ja mun kanssa pystyy puhumaan kaikesta. Myös uudet ystävät tervetulleita ja siksi ikähaarukka haussa on aika laaja.

Mitään yksityiskohtaista toivelistaa kumppanin suhteen on turha luetella, koska silloin kun klikkaa ja rakastuu, nin aika moni pikkujuttu muuttuu merkityksettömäksi. Ulkonäöllä on mulle tietysti merkitystä, koska haluan syttyä kumppanistani ja oppia tuntemaan sinut aina vain paremmin ja paremmin. Ainoastaan savuttomuudesta haluan pitää kiinni, joten ethän siis polta ja jos olet lopettanut, et tupruttele edes silloin tällöin.

Asun omassa kaksiossa ja talouteni on vakaalla pohjalla. Työni on mielekästä ja omaan riittävästi hyviä ystäviä ja lapsuudenkotini on alle tunnin ajomatkan päässä, jossa vanhempani asuvat. Elämä on mukavaa, mutta sinä puutut vielä.

Luonteeltani olen rauhallinen, huumorintajuinen ja optimistinen, eli ei pidä ottaa asioita liian vakavasti, vaikka välillä menisikin vähän heikommin. Omaan melko pitkän pinnan ja kohtelen ihmisiä oikeudenmukaisesti ja siksi harvemmin riitelen parisuhteessa. Ei siis haittaa, vaikka olisitkin luonteeltasi vähän eläväisempi, voidaan sitten tasapainottaa toisiamme. :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

En tykkää kauheasti kiireestä, ja sen takia mulla varmaan, niin usein kiire onkin joka paikkaan. Tykkään eläimistä, ehkä siksi koska olen kasvanut maatilalla ja tehnyt siellä usein töitä lehmien, koirien ja kissojen seassa.

Ota yhteyttä, jos kiinnostaa tutustua lähemmin, tai sit mä teen sen. :)

Ikä
36 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Lahti
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!