• totte123
  • 50 vuotta
  • Kirkkonummi
  • Mies etsii naista

totte123

Hei.

Lumihiutaleet leijailevat ikkunani takaa näin myöhään yöllä ja teki mieli laittaa ilmoitus tännä deitteihin. Miksiköhän?

Ehkä sen takia että yksinolo alkaa pikkuhiljaa tylsistyttää yhä enemmän ja olisi kiva löytää hänet.
Vaikka saankin halutessani seuraa ravintolasta, en enää pitkään aikaan ole viihtynyt niissä. Sitten on sellainenkin ongelma ravintoloiden
suhteen ettei niitä oikein ole siellä missä minä nykyään asun.

Toivottavasti näinkin voisi löytää.

Siksi olisi kiva tutustua sinuun, sympaattinen , mielellään suomalainen nainen, joka tiedät mitä elämältäsi haluat, ja viihdyt parhaiten ihan perinteisessä parisuhteessa.
Sosiaallisella taustallasi tai menneisyydelläsi ei ole niin väliä, minua kiinnostaa paljon enemmän yhteinen tulevaisuutemme.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Toivottavasti olet iloinen, luotettava ja tykkäät jutella ja höpötellä kaikenlaisista asioista. Olen aina pitänyt vähän suuremmista naisista, joten tietty naisellinen muodokkuus on minun mieleeni.

Minä olen 50-vuotias akateeminen, 181 cm pitkä, sopusuhtainen, töissä käyvä, eronnut mies Pohjois-Kirkkonummelta

Korkeahkosta iästäni huolimatta olen ihan terve. Ainakin kaikki ruumiinosat löytyvät, ja ne liikkuvat normaalisti. Terveyttäni yritän ylläpitää liikkumalla. Vaikka en mikään urheiluhullu olekkaan niin lenkkeilen ja pyöräilen mielelläni. Talvisin tykkään lasketella ja nautin myös perinteisestä hiihdosta. Työn puolesta tulee arkiliikuntaa myös jonkin verran.

Harrastuksiini kuuluu myös käsilläni tekeminen, joten tykkään rakennella kaikenlaista.
Pidän myös lukemisesta, matkustelusta, autolla ajamisesta, sohvalla loikoilemisesta, mökkeilystä ja sienessä tai marjassa käymisestä.

Luonteeltani olen avoin, herkkä ja helppo. Juttelen mielelläni kaikenlaisesta. Olen välitön , kerron ja näytän rehellisesti tunteeni.
Pidän itseäni myös aika romanttisena ja ystävällisenä. Luotan yleensä ihmisiin , enkä vielä tiedä miksen näin saisi tehdä.

Elämääni kuluu myös 10-vuotias tyttäreni Sofia, joka asuu luonani joka toinen viikko.

Eli näin, tässä pieni ilmoitukseni. Mukava että jaksoit lukea tänne asti. Vielä mukavampaa olisi kuulla sinusta jotakin.

Mukavaa talven jatkoa sinulle!

Totte

Ikä
50 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Kirkkonummi
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!